Gezondheidszorg

UMCG beproeft energie-besparende initiatieven met moderne ziekenhuis-verlichting

"De verlichtingsoplossingen in twee neurochirurgieafdelingen binnen het bereik van het Hospilot-project hebben het comfort verhoogd en het energieverbruik verlaagd. De verbeterde visuele beleving die onze medewerkers bevestigen, is een geweldige verbetering."

Lees meer

Connectiviteit is het codewoord binnen de zorgsector

Altijd en overal verbonden zijn, dat is geen overbodige luxe meer, maar een must voor iedere zorginstelling. Slimmer en efficiënter werken is de norm. Onze oplossingen maken dat jouw zorginstelling zich kan richten op haar primaire taak, namelijk het verlenen van goede zorg!

Een dynamisch verlichtingssyteem verhoogt het gevoel van welzijn

Energiezuininge lichtoplossingen spelen een grote rol in het welzijn en de gezondheid van
bewoners, patiënten en personeel. Onze lichtexperts denken graag met je mee om
de verlichting in jouw zorginstelling te optimaliseren.

Lees meer over onze Solar Light oplossingen

Verspil geen seconde van je werkdag

Terwijl jij of je servicemonteurs genieten van een goede nachtrust leveren wij vóór 7.00 uur alles wat je nodig hebt om jouw zorginstelling in beweging te houden. Reken met Solar op een betrouwbare levering en begin je werkdag zonder oponthoud.

Solar Nachtlevering

Gemak met de Solar Webshop!

Wij streven naar een zo breed mogelijk assortiment, waarbij wij kunnen voldoen aan de vraag en de ontwikkelingen binnen de zorgsector. Daarnaast biedt de Webshop je meer: orders plaatsen, offertes opstellen, documentatie inzien, barcodes aanmaken en uitgebreid zoeken in onze enorme database met artikelen.

Solar webshop

Blijf voorop lopen met Solar School

Solar School geeft trainingen, cursussen en opleidingen, die je de mogelijkheid bieden om de kennis van jou of jouw medewerkers te vergroten en up to date te blijven binnen de zorg. Onze trainingen sluiten naadloos aan op de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast bieden wij trainingen op maat, voor jouw specifieke behoeften.

Solar School

Onze vooraanstaande partners