Hotels en Leisure

Een duurzame bedrijfsvoering, voor jou kostenbesparend, voor je gast bewust in comfort en gemak

Verduurzaming in de bedrijfsvoering zichtbaar maken voor gasten is een belangrijke trend binnen de hotel en leisure markt. Wij ondersteunen doeltreffend en praktisch met het toepassen van de juiste technieken binnen jouw bedrijfspand en het behalen van een duurzaamheidscertificaat zoals BREEAM-NL, ISO 14001, Green Globe, Green Key en EU Ecolabel. We zijn er voor jou, van advies op maat tot aan de ontwerp- en realisatiefase.

We bieden jouw gasten de veiligheid die ze verdienen

Procesautomatisering, noodverlichting, branddetectie, slimme oplossingen voor de toiletgroep en badkamer en een gezond binnenklimaat door de juiste ventilatie. Zomaar een greep uit onze oplossingen en producten die wij je kunnen bieden om jouw hotel of leisure faciliteit een stuk veiliger, overzichtelijker en efficiënter te maken. We houden hierbij sterk rekening met de specifieke kenmerken van het gebouw, het design en de aard van de gebruikers.

Solar Fastbox bedient je op locatie

Een Fastbox-order wordt al binnen één uur (zone 1) op de locatie waar je werkzaam bent geleverd. Je bespaart tijd en geld, en wint klanttevredenheid!

Solar Fastbox

Verhoog je efficiëntie met de Solar Mobile App

Met Solar Mobile kun je waar en wanneer je maar wilt je projecten managen, orders plaatsen, technische specificaties opvragen en support krijgen. De App geeft je toegang tot meer dan 250.000 producten en een locatiezoeker voor het dichtstbijzijnde service center.

Solar Mobile

Solar Kit, de ultieme maatwerk-levering

Stel jouw logistieke strategie bij met deze maatwerklevering en laat ons je helpen om je renovatieproject of dienst optimaal te ondersteunen. Producten zijn direct klaar voor productie en montage wat bijdraagt aan een snelle installatie.

Solar Kit

Bekijk hier onze klantervaringen

Klantcases

Bestel direct in onze webshop

Webshop

Onze vooraanstaande partners