Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar aanwezig op HotelTech 2018

nieuws 7 2018    ยท    13 november, 2018

HotelTech is hét congres voor de hotellerie waar hospitality aan techniek wordt verbonden. Niet alleen de techniek in de zin van technische oplossingen, maar ook de techniek van het managen van een hotel.

Tijdens dit unieke congres krijg je antwoord op vragen als: hoe verbind ik innovaties en nieuwe technieken aan gastbeleving, duurzaamheid of maatschappelijk ondernemen? Wat zijn de trends voor de toekomst? Hoe maak ik weloverwogen keuzes in het enorme aanbod? Hoe blijf ik geïnspireerd?

Green Key, energiebesparing, comfort, sfeer en veiligheid. Het zijn actuele thema’s waar een hotelier zich dagelijks mee bezig houdt. Solar ondersteunt de hotel- en leisure branche doeltreffend met het toepassen van de juiste technieken, materialen en diensten op het gebied van elektra, licht, sanitair, verwarming en ventilatie. 

Maak tijdens HotelTech 2018 kennis met Solar. HotelTech vindt plaats op maandag 19 november in de binnentuin van het Postillion Hotel Bunnik. Wij komen deze dag graag met je in gesprek! Ben je nog niet geregistreerd, klik dan hier om je registreren.

Maak op maandag 19 november tijdens HotelTech 2018 kennis met Solar. HotelTech vindt plaats in de binnentuin van het Postillion Hotel Bunnik.

 

Solar Hotels en Leisure

Flexibele oplossingen voor jouw hotel of accomodatie.

Lees meer