Solar Nederland wordt business partner van Hotelvrijmibo

Nieuws 6 2018    ยท    12 juli, 2018

Op 3 juli 2018 jl. heeft Jacob de Graaff, initiator van Hotelvrijmibo een samenwerkingsverband getekend met Solar Nederland B.V. Solar Nederland ondersteunt de hotel- en leisurebranche doeltreffend met het toepassen van de juiste technieken, materialen en diensten op het gebied van elektra, licht, sanitair, verwarming en ventilatie. 

Hotelvrijmibo is een netwerkbijeenkomst voor iedereen die in de Nederlandse hotellerie werkt. Daarnaast wordt er in de Business Meeting veel kennis gedeeld over ontwikkelingen in deze branche. ‘Wij werken graag nauw samen met partners die onze markt begrijpen. Met Solar Nederland B.V. halen we veel kennis en kunde in huis op het gebied van nieuwbouw- renovatieprojecten in de hotelbranche.’ aldus Jacob de Graaff.

Arjan Schotsman, Salesmanager Special Sales van Solar Nederland B.V., vertelt ‘Hotelvrijmibo is een krachtig platform dat gaat bijdragen aan de naamsbekendheid van Solar Nederland B.V. in de hotelbranche. Met onze specialisten bedienen we deze focusmarkt waar verduurzaming en het verbeteren van sfeer, comfort en veiligheid van groot belang zijn. Wij adviseren hotels met het efficiënt inrichten van technische installaties, verzorgen energiescans op basis van de Green Key certificering en zijn een technische groothandel met een assortiment van ruim 300.000 installatiematerialen die we binnen één uur op locatie kunnen leveren. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met Hotelvrijmibo.’