Bezoek Solar tijdens de Independent Hotel Show

Beurs 8 2020    ยท    27 maart, 2019

Staat de Independent Hotel Show al in jouw agenda?

Op 8 en 9 mei vindt The Independent Hotel Show plaats in de RAI in Amsterdam. Het initiatief voor dit complete zakelijke evenement voor de hotel community komt uit Engeland, waar dit al zeven jaar een begrip is voor de gehele hotelindustrie.

De hotelshow is bedoeld voor alle beslissers in de hotellerie in Nederland, België en Duitsland. Er is een gevarieerd inhoudelijk programma met concrete oplossingen voor hoteliers om innovaties in het hotel door te voeren en in te spelen op het snel veranderde verwachtingspatroon van de hotelgast. Na een bezoek aan deze beurs zit je dus boordevol inspiratie voor jouw hotel!

Bezoek de Solar stand!

Solar is specialist in sfeer en hoteltechniek en dus ook aanwezig op de beurs. Met medewerking van leveranciers en klanten tonen wij onze oplossingen die absoluut een bezoek waard zijn. Kom langs op onze stand C60 en vergelijk jouw technische inkoop!

Solar ontmoet je graag in Amsterdam. Ben je niet in de gelegenheid om deze beurs te bezoeken? Hier ontdek je wat Solar nog meer voor je kan betekenen.

Lees meer

Kaarten bestellen

De beurs is op 8 en 9 mei geopend van 10.00 – 18.00 uur in de Rai in Amsterdam. 

Bestel hier jouw entreebewijzen