Klantcases

Hier vind je een selectie van onze Hotels en Leisure klantcases. Lees de ervaringen van onze klanten over het gebruik van onze producten en dienstverlening.

Corendon: Unieke hotelconcepten vragen om unieke oplossingen

Het nieuwe 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over 680 prachtige kamers en appartementen. Het hotel bestaat uit drie gebouwen: Urban, Plaza en appartementen. De laatste twee zijn mede ingericht door Solar’s special sales team ‘Hotels en Leisure’.

Lees meer
NH Amsterdam Barbizon Palace en Solar samen sterk dankzij klantgerichte aanpak

Het hotel houdt zelf weinig artikelen op voorraad. De samenwerking met Solar als sourcing en services onderneming is daarom ideaal, vanwege de snelle levering is voorraad overbodig. "Solar helpt bij ons voorraadbeheer", aldus Ruud de Vos.

Lees meer
Novotel Amsterdam City, technisch alert met sourcing en services van Solar

Omdat we snel kunnen bestellen via de Solar Webshop zijn we in dit hotel up to date wat techniek betreft en hebben we een efficiënt voorraadbeheer", vertelt technisch manager Johan de Ruyter van Novotel Amsterdam City.

Lees meer
Solar sterk in advisering tijdens renovatieproject Hotel De Zoete Inval

“Solar heeft tot in detail onze gedachten over het renovatieproject uitgewerkt en ons bijgestaan in zowel de advisering voor de inrichting van de badkamers, alsmede de materiaalkeuze van gerenommeerde merken”, vertelt directeur Frans Wempe van Hotel De Zoete Inval.

Lees meer
Amsterdam ArenA en Philips Lighting innoveren gezamenlijk om stadion van de toekomst te realiseren

Amsterdam ArenA Innovation Center en Philips Lighting gaan met slimme LED-verlichting beleving, duurzaamheid en veiligheid naar een hoger niveau tillen. De nieuwe LED-verlichting wordt ingezet bij voetbalwedstrijden en concerten om extra beleving en sfeer te creëren.

Lees meer
Philips PSV stadion, stadionverlichting op een nieuwe manier

We zijn blij dat wij de eerste zijn in Nederland met deze nieuwe vorm van LED-stadionverlichting. Het systeem geeft ons de mogelijkheid om de kijkervaring van onze fans in het stadion en de mensen thuis voor de buis, definitief te veranderen. De grenzeloze mogelijkheden van LED-verlichting hebben we volledig geïntegreerd in ons wedstrijddraaiboek.

Lees meer
Grand Sofitel Amsterdam, volledig overgeschakeld op LED-verlichting

We schakelden volledig over op LED-verlichting. Terugkijkend hadden we dat veel eerder moeten doen. We zijn echt onder de indruk. We verwachten dat die 70% tot 80% zullen bedragen. En dan hebben we het nog niet eens over de enorme hoeveelheid tijd die we besparen op onderhoud.

lees meer
Energie-efficiënte gebouwautomatisering met ABB i-bus® KNX

Het hotel Neu Heidelberg in Duitsland wilde een energie-efficiente oplossing voor een eenvoudige bediening van airconditioning, zonwering en verlichting. Hôtelier David Schwaninger koos voor het ABB i-bus® KNXsysteem. KNX is een open standaard voor elektrische installaties die onderling verbonden zijn in gebouwen.

Lees meer
Solar ondersteunt met totaallevering op kamerniveau tijdens logistieke uitdaging

Door de door Solar opgedane kennis en expertise tijdens het renovatieproject bij NH Hotel de Doelen was de keus om met Solar de samenwerking aan te gaan snel gemaakt”, aldus Martin Bloothoofd, directeur INCO Installatiebedrijf.

Lees meer