Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Schneider Electric

Automatisering

De producten en oplossingen van Schneider Electric voor automatisering en regeling bestrijken de hele breedte van de industriële, infrastructurele en bouwsectoren: van programmeerbare relais tot bewegingscontrollers en interfacemodules, voor toepassingen van eenvoudige machines tot complexe processystemen.

Bekijk het gehele assortiment
Schneider Electric Motorstarters en beveiligingscomponenten

Ontdek de reeks omkeerschakelaars, overbelastingsrelais en motorbeveiligingsschakelaars van TeSys, ontworpen om voeding te leveren en te onderbreken voor tal van toepassingen. TeSys biedt een hoge betrouwbaarheid en een lange mechanische en elektrische levensduur, en wordt geleverd met een complete lijn accessoires voor het regelen van motoren en belastingen.

Naar TeSys
Schneider Electric Drukknoppen, kasten, schakelaars, controlelampjes en joysticks

Harmony is marktleider op het gebied van drukknoppen, schakelaars en controlelampjes en daarmee de maatstaf voor efficiëntie en effectiviteit van gebruikers. Het bedrijf biedt een robuuste, veilige, ergonomische en gemakkelijke bediening van machines en productielijnen.

NAAR HARMONY
Schneider Electric Frequentieomvormers

Ontdek een breed scala aan snelheidsregelaars en softstarters die een krachtige en betrouwbare combinatie opleveren voor uw motorregelingsoplossingen tot 20 MW. Van compacte producten tot speciaal afgestemde oplossingen, alle artikelen worden ontwikkeld met het hoogste kwaliteitsniveau om aan uw eisen te voldoen in verschillende toepassingen, zoals industriële processen, machines of gebouwen.

Naar Altistart
Telemecanique Sensors en RFID-systeem

Telemecanique Sensors is wereldwijd toonaangevend op het gebied van industriële sensoren en levert een breed scala aan detectietechnologieën, waaronder eindschakelaars, naderingssensoren, foto-elektrische schakelaars, veiligheids- en drukschakelaars. Ons doel is het leven van onze klanten te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernwaarde en machineprestaties.

Naar OsiSense
Schneider Electric Voedingen en transformators

De nieuwe generatie universele voedingen met een groot toepassingsgebied omvat een groot aantal nieuwe functies en biedt nog meer inventieve gebruikersdiensten door middel van functiemodules. De modulaire en optimale voedingen zijn ontworpen voor eenvoudige machines en toepassingen, en worden vooral gewaardeerd om hun hoge mate van compactheid.

Naar Phaseo
Schneider Electric Machineveiligheid

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijk voor klanten in alle marktsegmenten. Daarom is het van belang om maximale efficiëntie en productiviteit te garanderen, en daarnaast het imago van het merk te beschermen. Meer dan ooit hebt u slimme oplossingen nodig die uw machines veilig maken.

Naar Preventa