Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Telemecanique

OsiSense

Telemecanique Sensors is mondiaal toonaangevend op het gebied van industriële sensoren, en levert een breed scala aan detectietechnologieën, waaronder eindschakelaars, naderingssensoren, foto-elektrische schakelaars, veiligheids- en drukschakelaars. Ons doel is het leven van onze klanten te vereenvoudigen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernwaarde en machineprestaties.

Bekijk het gehele assortiment

Werk efficiënter met ons overzicht voor drukknoppen

Het bestellen van materialen moet eenvoudig zijn; en met ons overzicht van drukknoppen van Schneider Electric gaat dit makkelijker dan ooit.

We begeleiden je terwijl je onze drukknoppenvan Schneider Electric bekijkt. Vervolgens kunt je je bestelling kiezen en makkelijk plaatsen.

Een goede start van een overzichtelijke werkdag!

Nog geen klant bij ons?

Word vandaag nog klant! Bij Solar sta je als klant centraal en staan we je altijd bij. We bieden moderne, flexibele oplossingen om je dagelijkse leven te optimaliseren. Bij ons vindt je alles wat je nodig hebt onder één dak, en wij helpen je met bedrijfsgerichte diensten en producten. In alle situaties kun je op ons vertrouwen.

Word klant
Telemecanique OsiSense XC Limit switch

Een uitgebreide reeks industriële, heavy-duty, compacte, miniatuur- en toepassingsspecifieke eindschakelaars. Met een breed scala aan opties en accessoires bieden onze eindschakelaars vrijwel onbeperkte flexibiliteit en ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zodat ze voldoen aan zowel nationale als internationale eisen.

Bekijk de serie in de webshop
Telemecanique OsiSense XS Inductive

Inductieve naderingssensoren zijn uitsluitend bedoeld voor de detectie van metalen voorwerpen tot 60 mm. Ze bestaan in feite uit een oscillator waarvan de wikkelingen het detectievlak vormen. Voor deze wikkelingen wordt een magnetisch wisselveld opgewekt.

Bekijk de serie in de webshop
TELEMECANIQUE OsiSense XU Photo Electric

De XU-reeks bestaat uit een volledige lijn foto-elektrische naderingssensoren speciaal voor materiaalverwerking, verpakking, etikettering, montage, liften en roltrappen, of de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Deze reeks biedt een groot aantal functies zoals diffusiemodus, achtergrondonderdrukking (BGS), gepolariseerde reflex, laserreflex & through-beam of through-beam, beschikbaar in 4 configuraties die wereldwijd het meest gangbaar zijn.

Bekijk de serie in de webshop
TELEMECANIQUE OsiSense XM Pressure switch

"We bieden alles-in-één drukoplossingen waarbij de schakelaar deel uitmaakt van de bewakingsinterface (onze XMLR), en oplossingen waarbij de drukschakelaars op afstand worden bewaakt via een met een kabel aangesloten display, als de drukschakelaar buiten het zicht zit of ontoegankelijk is (de ZMLP-monitor aangesloten op onze XMLP-schakelaar)."

Bekijk de serie in de webshop
TELEMECANIQUE OsiSense XT Capacitive

Capacitieve sensoren zijn bedoeld voor contactloze detectie van elk materiaal tot 20 mm, ongeacht het materiaal of het geleidingsvermogen (metalen, mineralen, hout, kunststof, glas, karton, leer, keramiek, vloeistoffen, enz.). Ze detecteren doelen door gebruikmaking van het vermogen van dat doel om elektrisch te worden geladen. Omdat zelfs niet-geleidende materialen ladingen kunnen vasthouden, betekent dit dat vrijwel elk object kan worden gedetecteerd met dit type sensor.

Bekijk de serie in de webshop
Telemecanique OsiSense XX Ultrasonic

XX Ultrasonic Sensors voeren een contactloze, betrouwbare en hoogwaardige detectie uit, ongeacht de vorm, textuur, kleur of transparantie van het doel. Ze zijn geschikt om zelfs de zwaarste industriële omgevingen te weerstaan en werken in diffuse, reflex- en through-beam modi. Deze reeks sensoren omvat ook detectiemodellen voor grote afstanden.

Bekijk de serie in de webshop
Telemecanique OsiSense XG RFID Sensors

Dit geheugen heeft de vorm van een elektronische tag, die een antenne en een geïntegreerd circuit bevat. De tag bevat de informatie die is gekoppeld aan het object waaraan het is bevestigd. Wanneer een tag het veld binnengaat dat wordt gegenereerd door de lezer/slimme antenne, wordt het signaal gedetecteerd en worden de gegevens (lezen of schrijven) uitgewisseld tussen het geheugen en de lezer/ slimme antenne.

Bekijk de serie in de webshop
TELEMECANIQUE OsiSense XZ Kabel & toebehoren

Betrouwbare sensoren hebben een betrouwbare route nodig om de signalen over hun detectie te verzenden! De XZ-reeks accessoires voor machinebekabeling omvat een breed scala aan snoeren, connectoren en aansluitdozen. Dit is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, een eenvoudig verbindingsproces en snelle en veilige referentie-identificatie.

Bekijk de serie in de webshop
TELEMECANIQUE OsiSense XCC Encoders

De as van de encoder roteert een schijf die een opeenvolging van ondoorzichtige en transparante sectoren omvat, en wordt mechanisch gekoppeld aan de aandrijfas van een machine. Licht van leds passeert de transparante sectoren van de schijf zodra deze verschijnen, en wordt gedetecteerd door lichtgevoelige diodes.

Bekijk de serie in de webshop

Ontdek sensoren van Schneider Electric met hun drie richtwaarden: expertise, eenvoud en nabijheid

TELEMECANIQUE XCK-M115 eindschakelaar

Naar de webshop
TELEMECANIQUE Inductive sensor 24V

Naar de webshop
TELEMECANIQUE Fotocel

Naar de webshop
TELEMECANIQUE Benaderingsschakelaar

Naar de webshop
TELEMECANIQUE XUZ-C50 reflector

Naar de webshop
Telemecanique Bevestigingsteun

Naar de webshop
Telemecanique XZCP connectorkabel

Naar de webshop
Telemecanique XZCP connectorkabel

Naar de webshop

Customer Service

Bel 088 765 2788 - Of u nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van bestellingen, technisch advies zoekt of hulp wilt bij retourneren en klachten, wij staan voor u klaar. U kunt ook contact met ons opnemen via customerservice@solarnederland.nl.


Openingstijden ma - vr: 08.00-17.00

CONTACT OPNEMEN MET KLANTENSERVICE