Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Klantcases

Solar ondersteunt de technische dienst van Sonac

Bij Sonac produceren 35 medewerkers in 4 ploegen 24 uur per dag proteïnes en vetten voor de voedingsindustrie. Veiligheid staat daarbij voorop, de productie moet niet stil komen te staan.

Lees meer
Kreber innoveert prill-proces

Kreber uit Vlaardingen ontwerpt, bouwt en ondersteunt hoogwaardige prill-apparatuur voor internationale chemische bedrijven. Het bedrijf innoveert continu. Bij de bouw van een nieuwe prill-toren voor onderzoek naar verbreding van het toepassingsgebied van dit bijzondere proces denkt, ontwikkelt en innoveert Solar mee.

Lees meer
Besturingsspecialist DCS altijd in beweging

De Nederlandse scheepvaart is een innovatieve sector die na jaren van krimp weer durft te investeren in nieuwbouw, ombouw en onderhoud. DCS International is letterlijk ‘altijd in beweging’ en valt daarbij terug op Solar Marine & Offshore, de gespecialiseerde business unit van Solar Nederland.

Lees meer
Duurzame verlichting Net als Tiem brengt Solar vraag en aanbod bij elkaar

Een deel van de productieruimte bij Tiem wordt omgebouwd tot kantoor en spreekbalies. De bestaande kantoren, het restaurant en de buitenverlichting zijn al van LED voorzien en ook nu ligt duurzame verlichting voor de hand. Solar kwam hiervoor met een gedegen lichtplan.

Lees meer
VMI Efficiencyslag AVR met uitbesteed voorraadbeheer

Lag de nadruk de voorbije decennia wat betreft logistiek vooral op processen binnen de organisatie, vandaag de dag ligt de focus veel meer op het beheersbaar maken en verbeteren van de logistieke processen in de toeleveringsketen. Een vergaande stap daarin is Vendor Managed Inventory (VMI), oftewel het uitbesteden van het voorraadbeheer. AVR uit Rozenburg maakt er sinds kort succesvol gebruik van.

Lees meer
Technische Services Voor Hoeflon zijn problemen uitdagingen

Tien jaar terug was Hoeflon nog een eenmanszaak van oprichter Gert van Hoef die werkte vanuit een schuur op het terrein van zijn ouders. Inmiddels telt de Barneveldse specialist in mini-kranen dertig medewerkers. Begin oktober werd de nieuwbouw in gebruik genomen die Hoeflon in staat stelt haar afnemers nog beter te bedienen. Solar is al vanaf de start vaste leverancier en groeide letterlijk met Hoeflon mee.

Lees meer
Technische services Solar brengt schakelkasten DANVO Bakeries in kaart

DANVO Bakeries produceert en bakt als familiebedrijf al ruim 25 jaar lang diepvriesbrood. Van Heusden doet bij de inventarisatie van de schakelkasten een beroep op de Technische Services van Solar. “Zo lang ik in het vak zit, zo lang werk al samen met Solar. Niet alleen als leverancier van elektrotechnische componenten, maar ook als partner die van A tot Z met je meedenkt en oplossingen aandraagt.

Lees meer
Duurzame LED verlichting Beter en energiezuiniger licht door tl te “verledten”

Numan & Kant Meet- en regeltechniek heeft haar werkplaats en magazijn van LED voorzien. Onder begeleiding van accountmanager Ferdy Yilmaz en lichtexpert John van den Akker van Solar heeft het bedrijf uit Strijen de TL-armaturen zelf vervangen door led. Hierbij kon gebruik worden gemaakt van de bestaande lichtlijnen. De investering in de totaal 77 led-armaturen en 82 led-buizen is door de energiebesparing snel terugverdiend.

Lees meer
Solar Industrie TDC baat bij maatwerkoplossingen Solar

Technical Development Corporation (TDC) in Kampen, onderdeel van de ITM Group, is de toonaangevende fabrikant van machines voor de OTP (Other Tobacco Products) markt. Het brede productportfolio van TDC beslaat de gehele OTP-markt. Van doseren en verpakken van tabak in zakken, stand-up zakken en speciale verpakkingen tot verpakken in blikken.

Lees meer
Solar Industrie Solar weet wat er leeft

Jac. De Vries Elektrotechniek uit Middenbeemster is gespecialiseerd in industriële elektrotechniek en onderscheidt zich door z’n oplossingsgerichtheid. Directeur Ronald Wiering legt uit waarom het zo belangrijk is installaties in teamverband met elkaar te maken. ‘Onze opdrachtgevers beschouwen ons als een partner die met hen meedenkt en waar ze op kunnen vertrouwen en bouwen. Wij zien Solar net zo: een partner die zowel voor ons als onze opdrachtgevers vertrouwd is en oplossingen aandraagt.’

Lees meer
Power Quality Cofac klaar voor de toekomst met optimale Power Quality

Solar Industrie heeft bij Cofac in Ede, producent van dak- en gevelelementen van aluminium composiet, de energiehuishouding geoptimaliseerd. De problemen ontstonden na de verhuizing van Cofac. Directeur Niels Blauwiekel: 'Onze CND-machine begon plotseling te haperen. Vervuilde elektriciteit bleek de boosdoener. Ik wist niet eens dat het bestond.'

Lees meer