Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Marine

Solar Marine & Offshore is een gespecialiseerde business unit van Solar Nederland B.V. Wij bieden een breed assortiment dat voldoet aan jouw wensen én staan voor je klaar met uitgebreide technische en logistieke ondersteuning. Met een vast team dat zich volledig focust op jouw branche vind je in Solar een leverancier die jouw business begrijpt. Wij kennen de ontwikkelingen in de sector en bieden technische oplossingen zodat jouw business nooit stil komt te staan.

Heb je vragen? Solar staat voor jou klaar met een vast team voor de marine & offshore markt. Laat je gegevens achter via ons formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag hier jouw welkomstpakket aan

Met meer dan 100 jaar ervaring en onze samenwerking met vooruitstrevende partners in de marine en offshore, zijn wij in staat om de korte doorlooptijd en de continuïteit van de business van jouw bedrijf te waarborgen. Tevens helpen wij je met nieuwe innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Ruim marine assortiment | Logistieke oplossingen | Technische experts voor de juiste ondersteuning


Solar service 24-uurs dienst

In noodsituaties is het belangrijk dat je te allen tijde snel kan worden geholpen. Met onze 24-uurs dienst kun je 24/7 materialen bestellen die we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees meer
Solar service Technisch Services

Solar heeft engineers in huis die je kennis en advies geven over wijzigingen in wet- en regelgeving, engineering vraagstukken of innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn in de marine en offshore markt. De scheepvaart is momenteel onderhevig aan wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Samen met onze partners en engineers ondersteunen wij onze klanten op thema’s als; assetmanagement, verduurzaming en predictive maintenance. Verzameld onder de naam Industry 4.0.

Lees meer
Solar service Webshop en App

Met de webshop heb je 24 uur per dag toegang tot het ruime assortiment van 330.000 artikelen dat voldoet aan de vereiste keurmerken. Met de app scan én bestel je snel en eenvoudig waar en wanneer jij dat wilt. Dit kan handig zijn op het moment dat je niet aan wal bent.

Lees meer

Fastbox, de snelste levering op locatie

Stilstand kost geld. Jouw business mag niet stil staan doordat je de benodigde onderdelen niet hebt. Bestel industriële artikelen met Fastbox en laat deze binnen één uur leveren op je werklocatie. 

Bekijk hoeveel jij kunt besparen

Besturings specialist DCS altijd in beweging

De Nederlandse scheepvaart is een innovatieve sector die na jaren van krimp weer durft te investeren in nieuwbouw, ombouw en onderhoud. DCS International is letterlijk ‘altijd in beweging’ en valt daarbij terug op Solar Marine & Offshore, de gespecialiseerde business unit van Solar Nederland.

Lees meer

Extreem robuuste prestatie met Harmony

Harmony levert extreem robuuste prestaties, zelfs in zware omgevingen zoals de marine. Met Harmony zorg je voor verbeterde betrouwbaarheid van panelen, machines en processen. Harmony drukknoppen beschikken over onderstaande eigenschappen om jouw processen zorgeloos uit te kunnen voeren. 

De contacten en koppen van Harmony zijn ontworpen om trillingen te voorkomen en zorgen voor een snelle en veilige montage. Kies uit standaard, low-load en high-power elektrische contacten met minder onderhoud. Harmony drukknoppen zijn ontworpen voor maximaal 10 miljoen operaties. In andere woorden: met 1000 operaties per dag gaat jouw Harmony knop 27 jaar mee.

Meer weten? Klik hier

Contact

Tel 088 765 27 25

Email marine@solarnederland.nl

Solar Nederland B.V. Toermalijnstraat 7 1812 RL Alkmaar

  • /link/0053da5627714a68be28be84736c8360.aspx
  • /link/1a94c6ccd8994872896c3d04740a3f76.aspx
  • /link/82ffd44a96d640ad8c928c94df719aeb.aspx