Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Murrelektronik

Op Ethernet gebaseerde automatiseringsoplossingen

Machines en systemen worden steeds meer gebaseerd op netwerken. Murrelektronik heeft de componenten om een economisch en doeltreffend netwerk met Ethernet-modules te garanderen.

Ethernet switch

Unmanaged switches dekken de basisfuncties voor een schappelijke prijs, terwijl varianten zoals PROFINet managed switches een maximaal scala aan functies hebben. Prefabkabels garanderen een snelle en effectieve installatie en voorkomen dat snoeren verkeerd worden aangesloten.
Murrelektronik heeft switches voor elke toepassing. Voor toepassingen in het veld met M12-aansluiting, voor gedecentraliseerde installatieconcepten en voor standaard schakelkasttoepassingen met RJ45-aansluiting.

Ontdek Switches en Ethernet

Nieuw en innovatief systeem voor stroombewakingssysteem

Mico Pro® is het innovatieve stroombewakingssysteem van Murrelektronik voor toepassingen van 12 en 24 VDC met gepatenteerd uitschakelproces. Met het modulaire systeem kunt u systemen precies aanpassen aan specifieke toepassingen. Bovendien biedt het een gunstige kosten-batenverhouding en neemt het niet veel ruimte in beslag.
Het gepatenteerde uitschakelproces zorgt voor een optimale machinebeschikbaarheid. Een bijkomend voordeel: een geïntegreerd concept voor potentiaalverdeling waardoor de bedrading van de schakelkast aanzienlijk wordt ontlast.

Ontdek Mico Pro