Voedsel- en Drankenindustrie

Voedselveiligheid

Elk kwaliteitssyteem is een middel om een betere voedselveiligheid na te streven! Veiligheid van het product voor de eindgebruiker mag geen bijzaak zijn. De kwaliteit van organisatie en installatie zijn hierbij kritische factoren en worden dan ook gewaarborgd door regels en normen als HACCP, BRC, ISO 22000 en GMP. Wij beschikken over uitgebreide product- en systeemkennis en bieden diensten en oplossingen die op structurele wijze invulling geven kwaliteitszorg.

Contact onze specialisten
Efficiënte bedrijfsprocessen

Verbeter en optimaliseer direct je bedrijfsprocessen! Bij klanten die je al zijn voorgegaan hebben we bijgedragen aan hun totale kosten optimalisatie (TCO). Graag zijn wij ook jouw partner om je als ondernemer te helpen je bedrijfsprocessen efficiënt in te richten en je totale kosten te verlagen. Wij bieden je inzicht in hoe je aanzienlijk kunt besparen door onze oplossingen op maat en de inzet van de juiste materialen en services.

Lees meer
Energiehuishouding

Verbeter direct je duurzame energiehuishouding! Energie vormt binnen industrie een steeds complexer en politiek gedreven thema. Een duurzame energiehuishouding omvat niet alleen het besparen op kWh maar ook het gebruik van alternatieve bronnen zoals zon -en windenergie. Ook is de kwaliteit van de energievoorziening van groot belang voor de continuïteit van het bedrijfsproces.

Lees meer
Power Quality

Power Quality heeft betrekking op de kwaliteit van elektrische energie. De kwaliteit van jouw energievoorziening kan om verschillende redenen niet optimaal zijn. Dit heeft nadelige gevolgen voor aangesloten apparatuur en de betrouwbaarheid van de installatie. Wij voeren metingen uit naar de Power Quality, brengen deze in kaart en bieden oplossingen aan die voor verbetering kunnen zorgen.

Lees meer
Solar 24-uurs dienst

Met spoed over noodzakelijk materiaal beschikken! Je werkproces mag geen vertraging oplopen doordat je de benodigde onderdelen niet hebt. De 24-uurs dienst is een service waarmee je 24/7 materiaal kunt bestellen dat we direct per spoedlevering komen brengen.

Lees meer
Technische Services

Onze experts maken van elke uitdaging een succes! Onze technisch ervaren experts hebben de oplossing in huis om jouw industriële vraagstukken af te wikkelen met de zekerheid van het meest deskundige advies.

Lees meer
Solar Opleidingen helpt je bij jouw ontwikkeling

Trainingen, cursussen en opleidingen zijn services die wij jou aanbieden via Solar Opleidingen. Solar Opleidingen biedt je de mogelijkheid om jouw kennis te vergroten en up to date te blijven in jouw vakgebied. Meer weten over Solar School of onze industriële trainingen bel 088 765 27 00!

Lees meer over Solar Opleidingen

Onze aanpak is sterk gericht op jou

Onze trainers van Solar Opleidingen helpen jouw bij het ontwikkelen van je vaardigheden, uitbreiden van je kennis en het inventariseren van individuele mogelijkheden. Het aanbod en de inhoud van de trainingen worden geregeld geactualiseerd waardoor ze naadloos aansluiten op de ontwikkelingen in de markt.  

Maatwerk
Naast ons uitgebreide aanbod van trainingen, seminars en opleidingen biedt Solar Opleidingen maatwerktrajecten aan waarbij we het ontwikkelvraagstuk van onze klanten vertalen naar een oplossing op maat.

Contact ons per e-mail
;