Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

EPA-U rapport

EPA-U, hét energielabel voor utiliteitsgebouwen

Het toont hoe energiezuinig een gebouw is en welke energiebesparende stappen passen bij het gebouw.

Beschikt jouw gebouw al over minimaal energielabel C? Vanaf 2023 is dit voor kantoorpanden groter dan 100m2 verplicht. Solar ondersteunt je hierin met een onafhankelijk EPA-U adviesrapport. Het EPA-U rapport geeft een compleet energie-advies voor jouw gebouw. Dit bestaat uit een beoordeling van de huidige staat van jouw gebouw met een advies hoe je deze kunt verbeteren.

Dit advies komt tot stand door een uitgebreide inspectie door een vakman, een analyse van de huidige energetische prestatie en een doorrekening en rangschikking van mogelijke verbetermogelijkheden. Voor de uitvoer van de verbetermaatregelen en voor de levering van de daarvoor benodigde artikelen is Solar jouw partner. Met meer dan 330.000 installatieartikelen en gespecialiseerde technische ondersteuning helpen wij installaties en apparaten efficiënter en duurzamer te maken. EPA-U

Interesse? Vraag hier jouw EPA-U rapport aan

Stap 1

Je ontvangt van ons het energie prestatie maatwerkadvies (EPA-U) dat inzicht geeft in welke energiebesparingsmaatregelen er ten gunste van energielabelverbetering getroffen kunnen worden voor jouw bedrijfspand. Het adviesrapport is uiteraard onafhankelijk opgesteld door een erkend EPA adviseur van Subvention.

Stap 2

Binnen dit rapport worden niet alleen de energiebesparingsmogelijkheden maar ook de relatie tot het binnenklimaat, gebouwbeheer, comfort & gebruikersgemak, imago en de terugverdientijd meegenomen. De mate van subsidiale investeringen en waardevastheid hangt onder andere af van de aanwezige fiscale-, en/of eigendomsconstructie. Desgewenst kan onze partner jou persoonlijk adviseren en begeleiden bij eventuele subsidieaanvragen. Zo ontstaan concrete kansen en werk je efficiënt naar het gewenste resultaat toe.

Stap 3

Uiteraard lichten wij het energie prestatie maatwerkadvies graag samen met de EPA adviseur in een persoonlijk gesprek nader toe. Dit om zo tot het beste advies te komen en jouw specifieke wensenpakket nader vorm te geven. Op basis van jouw afgegeven wensenpakket en akkoord zal Solar het technisch adviesrapport gaan samenstellen en alle installatietechnische maatregelen en onderdelen begroten/calculeren en offreren.

Desgewenst volgt hieropvolgend nog een voorstel voor eventuele detailberekeningen, installatietekeningen (AutoCad), bouwlogistiek- en/of bouwbegeleiding.