Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Retail

Het Showroom partnerprogramma draagt bij aan de verrijking van je klantenbestand doordat je showroom een belangrijke meerwaarde biedt in de dienstverlening en kennisverstrekking aan de klanten van installateurs. Kortom, jij bent hét verlengstuk van de installateur!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Voor wie is het Showroom partner-programma?

Het partnerprogramma biedt kansen voor detaillisten die regionaal actief zijn in het verkopen van sanitair- en badkamerproducten, beschikken over een eigen showroom en op zoek zijn naar meer leads en een sterke samenwerkingspartner om de omzet bij hun doelgroep uit te bouwen.

Voordelen

Als exclusieve partner biedt het Showroom partnerprogramma vele voordelen:

  • Lead generation door Solar Nederland
  • Ondersteuning bij het samenstellen van het assortiment
  • Technisch support
  • Gunstige condities
  • Marketing support door Solar Nederland
  • Verkoop van exclusieve merken
  • Vergroten van naamsbekendheid

 

 

Maak het verschil in deze competitieve markt

Als showroompartner hebt je contact met de project- en partnermanager van Solar, die samen met jou de samenwerking analyseert, marketing- en communicatieplannen opzet en de omzetontwikkeling stimuleert. Wij zijn ervan overtuigd dat jij als exclusieve partner in deze competitieve markt het verschil kan maken voor de installateurs!

Maak kennis met onze Solar Concepten

De beste lichtoplossing Solar Light

Onze services bieden je een overzicht van de gehele lichtinstallatie en we helpen je bij de keuze van het aansturen van de lichtinstallatie.

Lees meer
Je beste koop in installatiematerialen Solar Plus

Met Solar Plus bieden wij een voordelig alternatief en helpen wij je met het selecteren van producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Lees meer
Partner in complete PV-systemen Solar PV

Wij zijn voor onze installateur een duurzame energiepartner en maken het je nu heel gemakkelijk door compleet samengestelde PV-systemen (Solar-PV) aan te bieden.

Lees meer
goed en veilig gereedschap  is een must Solar Tools

We bieden je een met zorg samengesteld pakket aan met de meest gebruikte gereedschappen en hulpapparatuur die in de installatie sector worden gebruikt.

Lees meer

Catalano dé combinatie van design en innovatie

catalano

Innovatief, technologisch vooruitstrevend en met respect voor mens en milieu. Dat zijn de waardes van Catalano en daarmee profileert deze Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keramische badkamer producten zich sinds 1967. Dagelijks wordt er nabij Rome met veel passie gewerkt aan bijzondere producten met opvallende design kenmerken en minder opvallende slimme technologieën.

Bekijk de website van Catalano

Steinberg, badkamercultuur in optima forma

steinberg

Steinberg is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Daarbij wordt goed gekeken naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. Alle producten zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen, zoals solid-verchroomd messing en matglas. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en een vanzelfsprekende service.

Bekijk de website van Steinberg

Hüppe Express, shower and soul

huppe

Als specialist voor doucheschermen en systeemoplossingen zet Hüppe consequent in op kwaliteit en individualiteit. Met Hüppe Express hebben wij een aantal series van deze topfabrikant exclusief in ons assortiment voor de Nederlandse markt. Kies voor Hüppe en je kunt op innovatieve techniek en meer dan 120 jaar ondernemingsgeschiedenis vertrouwen.

Bekijk de website van Hüppe

Dit zijn onze showroompartners

Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar (STC)

Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar is met zo'n 2000 m2 vloeroppervlak al ruim 15 jaar dé showroom van Noord-Holland. In hun showroom verkopen zij complete badkamers, incl. plafonds, verlichting, verwarming, vloerverwarming, en wand- en vloertegels. De knowhow van de medewerkers is die van de op-en-top vakman.

Sanitair & Tegel Centrum
De Studio Keukens & Bad Den Haag

De Studio Keukens & Bad is gespecialiseerd in exclusieve Italiaanse badmeubels en design keukens van hoogwaardige kwaliteit. Zij leveren sanitair met ongekend veel mogelijkheden in alle opstellingen en formaten. In hun prachtige showroom voorzien zij de klant van deskundig advies.

De Studio Keukens & Bad
Brommer BV Amstelveen

Brommer BV beschikt over een prachtige showroom van 500 m2. Zij zijn de badkamerspecialist van Amstelveen en omstreken en bieden de klant ondersteuning van ontwerp tot aanschaf en plaatsing. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de mooiste merken en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van badkamers.

Brommer BV
Showroom Baderie Nuenen

Baderie Nuenen heeft in oktober 2016 hun nieuwe showroom geopend. De showroom biedt de meeste keuze op het gebied van sanitair en tegels in de regio. Klanten kunnen zich oriënteren langs de mooiste badkamers volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

Baderie Nuenen