Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Klantcases

Lees de ervaringen van onze klanten

Alwi electrotechniek

"Brandveiligheid is van ontwerp tot onderhoud een specialisme."

ALWI Electrotechniek uit Arnhem heeft een brandmeldinstallatie aangelegd in het bedrijfsverzamelgebouw van Cascando in Duiven. Voor kleine installateurs is het ondoenlijk om zelfstandig aan al de brandeisen en bijhorende certificaten te voldoen. Solar heeft daar de oplossing voor door installateurs niet alleen te adviseren en van de juiste oplossingen te voorzien, maar ook door specialisten in huis te hebben die beschikken over de juiste certificaten. ALWI is zo’n kleinere installateur.

Lees meer
Van Vieren Bouw

Van Vieren Bouw uit de brand met Solar

Hotel ‘Ammonite’ in Amstelveen is een transformatie van het voormalige kantoor van Logitech. Solar heeft de elektra en de materialen voor het loodgieterswerk geleverd, maar heeft Van Vieren Bouw bovenal volledig ontzorgd bij de aanleg van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie en de noodverlichting. Directeur Jeroen Vingerhoed van Van Vieren Bouw: “Solar heeft ons van ontwerp tot oplevering begeleid. De technische uitleg gegeven, het leidingtracé uitgezocht, het tekenwerk gedaan en ons geadviseerd bij de keuze van de materialen en de montage.

Lees meer
Technische services

Solar houdt markt wakker met Energie management

Continuïteit speelt een cruciale rol in de industriële automatisering, machinebouw en installatietechniek. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onmisbaar en de gerelateerde producten uitgebreid. Met de afdeling Technische Services biedt Solar gedegen technische ondersteuning en gepaste service. We denken in oplossingen en gaan dan ook verder dan het leveren van producten alleen, zoals met onze dienstverlening Energiemanagement en de ‘Wake-up call’ for drives. Zo houden we de markt wakker.

Lees meer
TES Installatietechniek

De Lijnen zijn kort en er wordt altijd goed meegedacht

Ik werk al geruime tijd naar volle tevredenheid met Technisch Product Support van Solar. In ons geval dan vooral voor brandmeldinstallaties. We sturen plattegronden op, compleet met aanwijzingen van de brandweer. Solar stuurt dan erg snel een volledig ingetekend plan retour. Uiteraard vergezeld van een overzichtelijke begroting. Wij zetten het voorstel vervolgens door naar onze afnemers. Dat werkt erg prettig en bespaart ons veel tijd en geld.

Lees meer
Van Vieren Bouw

Solar ontzorgt van PVE t/m certificering

Achter de aanleg van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie en noodverlichting gaat een wereld schuil van eisen, normen en vergunningen. Solar Nederland is volledig thuis in die wereld en ontzorgt opdrachtgevers van PVE tot en met certificering. Van Vieren Bouw valt in Amstelveen bij de transformatie van het voormalige kantoor van Logitech tot hotel Immonite naar volle tevredenheid terug op deze nieuwe dienstverlening van Solar Technical Services.

Lees meer
Technisch Installatiebedrijf Kuijpers

Eenmanszaak Kuipers kan meer met Solar Technische Services

Technisch installatiebedrijf Kuipers uit Bakhuizen heeft de sporthal in hetzelfde Friese plaatsje van led voorzien. De reductie van het energieverbruik en de kosten voor vervanging betekent een flinke besparing voor de hal. Voor de uitvoering van dit project viel Johan Kuipers met zijn eenmanszaak terug op Solar Technische Services, de dienstverlening die onmiddellijk duidelijk maakt wat Solar bedoelt met ‘Stronger Together’.

Lees meer
Bos Electrotechniek Denekamp

Breed pakket, goede prijzen en de support stand-by

‘We zijn een kleine, flexibele industriële installateur. Onze klanten vallen onder meer op ons terug omdat we in staat zijn snel te schakelen. Zo wisten we veevoederbedrijf Booijink na een brand in anderhalf jaar tijd vanaf de grond opnieuw op te bouwen. Bij dergelijke opdrachten moeten ook wij zeker zijn van de flexibiliteit van onze leveranciers. Bij Solar hebben we die zekerheid. Het pakket is breed, de prijzen goed, de technische support stand-by.’

Lees meer