Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Aanbiedingen

De beste Solar deals

Elke maand vind je op deze pagina nieuwe acties. Scherpe aanbiedingen van je favoriete artikelen. Nieuwe producten en winacties van leveranciers of onze eigen concepten als Solar Light en Solar Tools. En trainingen van Solar Opleidingen en leuke evenementen waaraan je (gratis) kunt deelnemen.

Aanbiedingen van Solar

Profiteer van aanbiedingen van onze Solar-concepten. Dit zijn kwalitatieve en aantrekkelijk geprijsde alternatieven voor uiteenlopende producten van A-merken. Altijd op voorraad. Het assortiment van elk Solar-concept is met zorg samengesteld en biedt vaak exclusieve merken.

En bestel je met Solar Fastbox, dan ontvang je jouw bestelling in één uur op locatie. Lekker snel en handig!

Solar Superdeals

Voordeel met Solar

De Solar Superdeals bestel je snel en eenvoudig via onze webshop of Solar App. De actieperiode loopt van 1 november t/m 4 december 2022. Profiteer nu van al dat voordeel!

Shop onze Superdeals
Prijsmutaties

Prijsupdates van leveranciers

Regelmatig wijzigen leveranciers hun prijzen. Op deze webpagina vind je een actuele lijst van leveranciers en merken met aanstaande prijsverhogingen.

Bekijk overzicht
Solar Light

Stappenplan naar Energielabel C

Energie besparen is kosten besparen. Voor kantoorpanden groter dan 100m2 is per 1 januari 2023 energielabel C verplicht. Maak elk gebouw duurzaam en verhoog het energielabel met led-verlichting.

Stappenplan naar Label C
Solar Light

Solar Light catalogus 2022-2023

Bekijk nu de catalogus met de laatste trends en doe inspiratie op. Van binnen- en buitenverlichting, noodverlichting en licht voor industriële werkomgevingen. Scan de QR-code naast het product en je ziet direct de gewenste informatie.

Bekijk nieuwste catalogus

Campagnes en aanbiedingen van leveranciers

Kies de beste merken voor scherpe prijzen. Van productintroducties tot scherpe aanbiedingen. Speciaal voor jou als professionele vakman biedt Solar elke maand interessante acties van onze leveranciers. Maak je keuze en bestel snel en eenvoudig via onze webshop of Solar App.


Of loop eens binnen bij een van onze Service Centers. Daar krijg je persoonlijk advies en neem je jouw benodigde materialen en interessante actieproducten direct mee.

Viessmann

Hybride verwarmen

Is volledig gasvrij verwarmen nog een stap te ver? Wil je wel duurzaam verwarmen? Kies dan voor de hybride warmtepomp van Viessmann. Nu als speciale hybrideset exclusief verkrijgbaar bij Solar.

Ontdek en bespaar
Brandveiligheid

Brandveilig wonen en werken

Brandveiligheid is essentieel in iedere woning. Sinds 1 juli is het verplicht om een rookmelder op iedere verdieping met een woonkamer, slaapkamer of keuken te hebben. Solar heeft alles in huis voor het veilig inrichten van je woning en bedrijfspand.

Bekijk onze oplossingen
Philips

Exclusief bij Solar: Philips Voordeelpacks

De meest populaire producten van Philips Ledinaire en Coreline zijn nu verkrijgbaar als volumedeal. Met Philips Voordeelpacks loopt je voordeel op tot wel 60% extra korting. Doe er je voordeel mee!

Shop voordeelpacks
Van laadpaal tot laadplein

Uitgebreid aanbod EV-laadpalen

Solar biedt je een breed aanbod aan laadpalen en accessoires van diverse leveranciers. Onze EV-specialisten ontzorgen je graag en nemen alle aspecten rond laadoplossingen hierin mee.

Bekijk onze oplossingen