Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

ZOMERACTIES

Deze airco’s houden je hoofd koel

Goed voorbereid de zomer in? Check nu de acties in onze online folder!

online folder

Soorten airco's

Bij airco’s heb je de keuze uit een mobiele airco of vaste airconditioning. Een mobiele airco verkoelt een kleinere oppervlakte en kun je verplaatsen, zolang de afvoerslang naar buiten kan. Zo kun je de kamers verkoelen waarin je op dat moment bent. Vaste airconditioning, oftewel een split unit airco, zit aan de buitenkant van het huis en moet je installeren, maar verkoelt een groter gebied.

assortiment Mobiele airco's

Mobiele airco's zijn een ideaal hulpmiddel om de ruimte te verkoelen en ontvochtigen. Ze zijn makkelijk te verplaatsen én eenvoudig te installeren.

Naar webshop
assortiment Split unit airco's

Vaste airconditioning, oftewel een split unit airco, zit aan de buitenkant van het huis en moet je installeren, maar verkoelt een groter gebied.

Naar webshop
assortiment Accessoires

Ook voor alle airco accessoires ben je bij ons aan het juiste adres!

Naar webshop

Nog geen STEK certificaat?

STEK-certificering is dé certificering waarmee je aantoont voorop te lopen in de koude/klimaat en warmtepomp sector. Je staat aantoonbaar voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. We hebben de training basis-monteur warmtepompen in ons programma. Warmtepompen zijn omgekeerde koudesystemen (airco’s). In deze training leer je alles over koudesystemen.

Naar opleiding