Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Solar - Philips voordeelweken!

Exclusief bij Solar: Philips Voordeelpacks! Pak je voordeel in het lichtseizoen tijdens de Solar -Philips voordeelweken.

Tot eind van dit jaar profiteer je van extra hoge kortingen op de meest populaire producten van Philips. Met Philips Voordeelpacks koop je meer items voor een lagere prijs. Afhankelijk van het product loopt de korting op tot wel 60%*. Doe er je voordeel mee!

Logo Philips.png

CoreLine Waterdicht

CoreLine Waterdicht-producten kunnen worden gebruikt voor het vervangen van traditionele waterdichte armaturen met fluorescentielampen van 18 W tot 58 W. Het efficiënte ontwerp maakt installatie snel en eenvoudig. CoreLine Waterdicht biedt een betere lichtverdeling met brede bundel voor simpele en doeltreffende verlichting.

Koop nu

Coreline Paneel

CoreLine Paneel biedt alles waar CoreLine voor staat: innovatieve, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige armaturen, geschikt voor het direct vervangen van functionele armaturen in algemene verlichtingstoepassingen. De innovatieve CoreLine Panel MultiColour/Lumen biedt twee verschillende kleuren wit en vier verschillende lichtopbrengsten, allemaal in één armatuur. En dankzij een nieuwe connector is het product snel en eenvoudig te installeren.

Koop nu

Coreline FWC LED

Voel je veilig met deze energiezuinige, aan de wand gemonteerde beveiligingsarmatuur. De plaatsing van de LED en de behuizing zorgen voor een uitstekende lichtverdeling voor lagere verlichtingsniveaus op wanden, in gangen en de omringende omgeving.

Koop nu

Ledinaire Waterdicht

Ledinaire Waterdicht houdt het simpel door alleen de basisbenodigdheden te leveren en niets meer. Dit betekent dat je precies krijgt wat er op de doos vermeld staat: betrouwbaarheid, betaalbaarheid en energie-efficiëntie. Het solide Ledinaire Waterdicht armatuur is ontworpen voor algemene toepassingen en is een budgetvriendelijke, energiebesparende LED-oplossing voor gebruik in natte en industriële omgevingen (IP66).

Koop nu

Ledinaire Paneel

De Ledinaire-reeks bevat een selectie van populaire gebruiksklare LED-armaturen die verkrijgbaar zijn met de hoge kwaliteitsniveaus van Philips tegen een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.

Koop nu

Ledinaire Portiek

De Ledinaire-serie bevat een selectie van populaire gebruiksklare LED-armaturen die verkrijgbaar zijn met de hoge kwaliteitsniveaus van Philips en een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt. Het Ledinaire portiekarmatuur biedt versies met optionele bewegingsdetectie en noodverlichting voor meer keuzevrijheid.

Koop nu

MASTER VALUE LEDtube T8

De professionele MASTER Value LEDtube is een krachtige LED-oplossing die ideaal is voor vervanging van T8-fluorescentieverlichting met elektromagnetische VSA of directe aansluiting op netspanning. Dit product biedt een optimale combinatie van waarde en prestaties, voor gebruik als algemene verlichting, in kantoren, in de industrie, in de detailhandel en in de horeca. Het unieke ontwerp van deze LED T8- tube biedt compatibiliteit, veiligheid en een snelle installatie, evenals energiebesparingen.

Koop nu

MASTER VALUE LEDspot MV

De MASTER VALUE geeft een warme, op halogeen lijkende accentlichtbundel en is daarom de perfecte lamp voor spotverlichting. De dimfunctie maakt het mogelijk elke gewenste sfeer te creëren en werkt met een brede selectie dimmers. MASTER VALUE levert ook meer energiebesparingen op dan normale LEDspots.

Koop nu