Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Sparen voor cadeaubonnen van Coolblue

Spaaractie Remeha

Zijn je klanten op zoek naar een nieuwe cv-ketel om duurzaam te verwarmen? De Remeha Tzerra Ace Special Edition, exclusief bij Solar, is de beste keuze voor jou. Dit type cv-ketel is Hybrid Ready en slim te koppelen aan bijvoorbeeld een warmtepomp. Compact en klaar voor de toekomst dus!
Kies voor Remeha en doe nu mee aan de spaaractie. 

Koop direct en spaar mee
Compact en Hybrid Ready

Tzerra Ace Special Edition CW4

De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. De Tzerra Ace Special Edition is niet alleen een toestel met een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst. Bij aankoop van een Special Edition CW4 cv-ketel ontvang je een tegoed t.w.v. € 30,-.

Koop in webshop
Compact en Hybrid Ready

Tzerra Ace Special Edition CW5

Met de Tzerra Ace maak je eenvoudig een duurzaam systeem. Deze hybride combiketel van Remeha is nu exclusief verkrijgbaar bij Solar als Special Edition met gratis inlaatcombinatie en een gaskogelkraan. Compact en betrouwbaar. Kwalitatief zeer hoogwaardig en met eSmart Inside voor slimme bediening en veiligheid op afstand. Bij aankoop van een Special Edition CW5 cv-ketel ontvang je een tegoed t.w.v. € 30,-.

Koop in webshop

Hoe werkt de spaaractie?

Duurzaam doen we samen. Koop in de actieperiode van 1 t/m 30 september 2022 een of meerdere Remeha Tzerra Ace Special Editions, met gratis inlaatcombinatie en gaskogelkraan, via Solar en spaar mee. Per actieproduct spaar je automatisch voor een tegoed.

Je ontvangt van ons regelmatig een tussenstand en aan het einde van de actieperiode een overzicht van het totaal gespaarde tegoed. Dit tegoed ontvang je van ons in de vorm van Coolblue-cadeaubonnen. Bekijk ook de actievoorwaarden voor deelname. 

Tadaaaaa, een cadeausje van Solar en Remeha voor jou!

Ja, ik spaar mee

Actievoorwaarden

Wil je als installateur meedoen aan deze exclusieve spaaractie van Remeha en Solar? Lees hiervoor de actievoorwaarden goed door. Zo weet je zeker of je in aanmerking komt. Succes met de verkoop aan jouw klanten en start met sparen voor cadeaubonnen van Coolblue. Alvast veel (shop)plezier!

Bekijk de actievoorwaarden

Koop Remeha en spaar mee!

Bekijk hier de actieproducten van Remeha in onze webshop. De Tzerra Ace Special Editions, energiezuinig en Hybrid Ready, zijn exclusief verkrijgbaar via Solar. Maak je keuze en je spaart automatisch mee voor deze actie. Zo zitten straks jouw klanten er ook duurzaam verwarmd bij!

Bestel direct in webshop