Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Doe meer met data!

Plan je route naar minder stilstand, een lager energieverbruik en verhoog je productiviteit! Vraag een adviesgesprek aan en ontdek de voordelen.

Vraag een adviesgesprek aan

Data driven onderhoud

Welke rol speelt data bij het onderhoud van je machines? Denk je er al over na om bij je engineering en onderhoud meer data toe te passen?  Waardoor er slimmer, efficiënter en milieubewuster geproduceerd kan worden, met minder risico op downtime en minder CO2 uitstoot?  

Als je je bedrijf openstelt voor de stap naar digitalisering ondervind je direct al voordelen: inzicht in energieverbruik, mogelijkheid tot verhoogde productiviteit, slim onderhoud en een algehele verbetering van de efficiency. Toegang tot en inzicht in slimme en real-time data is hierbij essentieel.

Word een smart factory

Is het genereren van data al een hele kunst, implementeren en goed ervan profiteren is nog lastiger. Solar helpt je bij het maken van de juiste keuzes om een slimme(re) fabriek, of Smart Factory te worden. Dit vergt maatwerk voor een combinatie van slimme- apparaten en componenten, connectiviteit en een platform. Dat is een hele mond vol, maar het hoeft niet zo complex te zijn als het klinkt. Onze technische experts brengen complexe materie terug tot de kern. Zo kunnen we samen jouw fabriek kunnen transformeren naar een Smart Factory, middels passende producten en leveranciers.

Meten is weten

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden van de voordelen van big data? Waaruit naar voren komt dat je hiermee zelfs de kostprijs van het produceren van één product exact in kaart kunt krijgen?

Een goed dashboard is daarbij doorslaggevend, want data genereren is één, data analyseren en er actie op ondernemen is twee. Maar wat doe je met deze uitkomsten?

Onze experts helpen je graag met het creëren en duiden hiervan. Zo kunnen we een scans aanbieden van de energiehuishouding van een complete fabriek of een enkele lijn. Vandaaruit gaan we verder met analyseren om tot een op maatoplossing te komen hoe jij je data beter kunt inzetten en zo kosten -efficiënter kunt produceren.

Maak gebruik van onze denktank!

Graag denken we met je mee bij de (verdere) stap naar digitalisering. Bij Solar voeren we meerdere producten en merken. Op basis van ons advies kiezen we samen met jou de beste oplossing en hieraan gekoppelde producten en leveranciers. Neem contact met ons op als je meer wilt weten. Voor advies én de praktische uitvoering

Vraag een gesprek aan
De engineers van Solar inventariseren op locatie wat preventief vervangen moet worden en wat goede alternatieven zijn. We streven daarbij ook naar meer uniformiteit. Met meer uniformiteit hebben we minder voorraad nodig, is er minder kans op fouten en gaat de betrouwbaarheid omhoog Pieter Leijssen – Sonac Einhoven