Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Burgerhout FX Easy doorvoerpan, met uniek groot instelbereik van 15° – 60°

Met de introductie van de nieuwe doorvoerpan FX Easy met Leadax zet Burgerhout een volgende stap in installatiegemak. Na de succesvolle lancering van het EasySafe rookgasafvoersysteem is het assortiment uitgebreid met de nieuwe doorvoerpan FX Easy om de installateur verder te ontzorgen bij zijn installatieklussen. Hierbij heeft Burgerhout een heuse primeur: deze doorvoerpan is uitgevoerd met Leadax, de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. Zonder te hoeven inleveren op kwaliteit of flexibiliteit!

Terug naar de homepagina

Groot instelbereik van 15°- 60°

De FX Easy doorvoerpan is geschikt voor dakhellingen van 15° tot maar liefs 60°! Hiermee gaat Burgerhout weer een stap verder. Dit grote bereik is mogelijk door de draaibare scharnierkap die aan één kant een bereik heeft van 15°- 37,5° en omgekeerd van 37,5°- 60°. Door het borgen van de scharnierkap middels een “klik” is de installateur verzekerd van een goede aansluiting na de installatie van de dakdoorvoer.

bekijk de producten direct in de webshop

Leadax, het nieuwe lood

Bij de ontwikkeling van de FX Easy doorvoerpan is Burgerhout op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit product zo duurzaam mogelijk en recyclebaar te maken. Daarom is deze doorvoerpan voorzien van Leadax. Leadax is een volledig circulair product en heeft geen schadelijke effecten op de gezondheid en het milieu. Leadax heeft dezelfde unieke eigenschappen als traditioneel waterkerende materialen, zoals lood en zink, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit of flexibiliteit.

bekijk de producten direct in de webshop

Productassortiment

De FX Easy doorvoerpan wordt aangeboden als universele uitvoering en is geschikt voor de complete range doorvoeren van ø80 t/m ø150 mm. Naast losse scharnierkappen en doorvoerpannen zijn er ook setjes (doorvoerpan en scharnierkap) en combipakketten beschikbaar, inclusief een Skyline dakdoorvoer. Hiermee heeft Burgerhout een compleet productassortiment om de installateur maximaal te ontzorgen.

Alle unieke kenmerken op een rij

- Een 1-pans oplossing voor snelle installatie over het gehele bereik
- Geschikt voor daken met een hellingshoek van 15° tot 60°
- Borging scharnierkap: bevestiging met één klik
- Leadax: Hoogwaardig materiaal met dezelfde eigenschappen als lood
- Eenvoudig verwerkbaar door het rollen of kloppen van het Leadax
- Duidelijke markering op de scharnierkap voor de juiste hoekinstellingen
- Duurzaam en circulair
- Geschikt voor de complete range doorvoeren van ø80 tot en met ø150
- Ook leverbaar als combipakket met Skyline dakdoorvoer
- Leverbaar in de kleuren zwart en terracotta

1 2 3 4