Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Comfort en Veiligheid

Iedere patiënt moet zich veilig, comfortabel en goed verzorgd voelen

Elektra & Connectiviteit

Als onafhankelijke professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen, koppelen we kennis en techniek aan elektrotechnische 'pandbesturing' oplossingen en halen we het beste rendement uit jouw ziekenhuis of zorginstelling. Het ontzorgt en vereenvoudigt je facilitaire organisatie en geeft maximale regie over verbruik, verlichting, onderhoud en klimaat. De investering is snel terugverdiend en creëert rust en zo ook tijd voor een persoonlijk contact met jouw patiënten. Solar begrijpt je wensen en behoeften en vertaalt deze naar passende oplossingen.

Licht

De doorbraak van de led-technologie is na de gloeilamp de grootste evolutie op het gebied van verlichtingstechniek in jaren. Solar speelt hierin een prominente rol. We toetsen de laatste ontwikkelingen in de markt en selecteren op veiligheid, kwaliteit en consistentie in lichtkleur en opbrengst. Hierdoor worden ontwerpers, installateurs en gebruikers in staat gesteld om de beste lichtopties te ervaren en te benutten. Solar beperkt zich niet tot de initiële aankoopprijs: ook de intelligente lichtsturing, de levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid en de operationele kosten tellen mee. Met onze productkennis, gamma aan energiezuinige productoplossingen en sectorspecifieke ervaring is Solar dé partner om je op weg te helpen bij het maken van een groene, kostenbesparende en duurzame keuze zonder aan lichtkwaliteit in te boeten.

Sanitair

Ervaar het gemak van sanitair dat ontzorgt. Er zijn veel kwalitatief hoogwaardige oplossingen die het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking bevorderen. Van een intelligent toilet tot aangename ondersteuningsmiddelen. Altijd zo ontworpen om het patiënten en medisch personeel zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Solar stopt niet bij het porselein maar integreert klimaat-, domotica-, en lichtoplossingen die je gast laten voelen binnen de zorg. Patiënten voelen zich snel weer beter. Solar heeft het netwerk om te ontzorgen.

Verwarming & Ventilatie

In de Healthcare branche is het essentieel een comfortabel, constant en gezond binnenklimaat te creëren. De centrale ruimtes vragen hierbij om een ander klimaatcomfort dan bijvoorbeeld de OK. Met ons uitgebreide assortiment kunnen onze Technische Product Specialisten (TPS) zorgdragen voor een systeemontwerp dat een gelijkmatige temperatuur en de juiste mate van ventilatie zonder tocht ontwikkelt. Jouw gasten, patiënten én personeel kunnen hierdoor aangenaam verblijven of werken in een omgeving met een gezond binnenklimaat. Op basis van jouw wensen ontwikkelen wij graag een klimaatsysteem dat je past en maximaal bijdraagt aan gebruiksgemak, efficiëntie en duurzaamheid. Wij kijken hierbij dan ook niet alleen naar de aanvankelijke investering maar ook naar de totale kosten op lange termijn.