Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Comfort

Geef je hotelkamer de juiste sfeer

Elektra & Connectiviteit

Als onafhankelijke professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen, koppelen we kennis en techniek aan elektrotechnische ‘pandbesturing’ oplossingen en halen we het beste rendement uit jouw bedrijfspand. Het ontzorgt en vereenvoudigt jouw facilitaire organisatie en geeft je maximale regie over verbruik, verlichting, onderhoud en klimaat. De investering is snel terugverdiend, het verstevigt de waarde van jouw pand, creëert rust en zo ook tijd voor een persoonlijk contact met je gasten. Jouw gasten ervaren de effecten als een warm welkom. De parkeerplek is al zichtbaar voor hen gereserveerd, inchecken gebeurt automatisch en een persoonlijke WIFI signaal volgt jouw gast op de voet en biedt hen eenvoudig toegang tot de faciliteiten. Verlichting switcht automatisch aan en uit zoals het prettig is, klimaat is per ruimte instelbaar en jouw gasten hoeven je niet meer te wijzen op zaken die niet werken. Solar begrijpt jouw wensen en behoeften en vertaalt deze naar passende oplossingen.

Licht

Het voorgeselecteerde Solar assortiment biedt de mogelijkheid om talrijke lichtscenario's te creëren: van sfeer- en accentverlichting tot het uitlichten van wanden, gerichte verlichting en het verlichten van open ruimten en buitengebieden. Voor specifieke maatwerkoplossingen is er de keuze uit straalhoeken, filters, lenzen, drivers en andere accessoires. Ook koppeling en aansturing door een slim en kostenbesparend domotica –systeem behoort tot de mogelijkheden. Onze Technische Product Specialisten (TPS), adviseren je graag voor de beste maatwerkoplossing.

Sanitair

Slim gebruik van de ruimte is de sleutel voor de beste badkamer en toiletbeleving. Door design, techniek, montage, onderhoud en gebruiksgemak goed op elkaar te stemmen ontstaat een ruimte die iedereen past. Met onze integrale aanpak zijn we in staat sanitaire concepten neer te zetten die effectief bijdragen aan een positieve ervaring van jezelf en jouw gasten. Solar begrijpt jouw facilitaire behoeften en kent de techniek en de mogelijkheden uit de markt.

Verwarming & Ventilatie

Een goed klimaatsysteem vormt een integraal onderdeel van de totaalinstallatie. Het gaat naadloos op in het totaalontwerp, steeds vaker onzichtbaar maar prettig voelbaar aanwezig. Koel in de keuken, behaaglijk warm in de lobby en individueel te regelen op de hotelkamer.

Neem direct contact op

Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

Lees meer