Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Duurzaamheid

Een duurzame bedrijfsvoering is van invloed op het imago van jouw hotel

Elektra & Connectiviteit

Verduurzamen van jouw bedrijfsvoering begint vaak bij het bedrijfspand. Voor bestaand en nieuwbouw heeft Solar effectieve oplossingen die desgewenst zichtbaar of onzichtbaar gemaakt worden voor jouw gasten. Solar ondersteunt de hospitality branche doeltreffend en praktisch met het toepassen van de juiste technieken binnen jouw huisvesting, optioneel aangevuld met het behalen van een duurzaamheidcertificaat zoals BREEAM-NL, ISO 14001, Green Globe, Green Key en het EU Ecolabel. Onafhankelijk inventariseren we jouw bestaande installaties, regelen deze bij indien nodig en brengen een, desgewenst gefaseerd, verduurzamings voorstel uit inclusief terugverdientijd en footprint.

Licht

Solar beperkt zich niet tot de initiële aankoopprijs: ook de intelligente lichtsturing, de levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid en de operationele kosten tellen mee. Met onze productkennis, gamma aan energiezuinige productoplossingen en sectorspecifieke ervaring is Solar dé partner om je op weg te helpen bij het maken van een groene, kostenbesparende en duurzame keuze zonder aan lichtkwaliteit in te boeten.

Sanitair

Een krachtige douche, hygiënisch toilet en een touchless kraan die met je meedenkt. Zomaar een aantal standaard gastbehoeften. Hedendaagse duurzaamheidseisen bemoeilijken het om hieraan te voldoen. Solar bekijkt van bron tot afvoer de mogelijkheid om te verduurzamen zonder in te boeten op comfort en gebruiksgemak. Door gebruik te maken van de kracht uit de natuur en interactieve techniek bespaar je water en energie en dus kosten. Door dit uit te nutten en te koppelen aan het juiste sanitair creëren we extra comfort, gebruiks-, en onderhoudsgemak waarmee je jouw gasten verblijdt. Solar regelt het.

Verwarming & Ventilatie

In iedere ruimte van jouw hotel een eigen klimaat én een reductie op de energiekosten? Dat kan! Niet alleen bij nieuwbouw maar ook voor bestaande situaties zijn er innovatieve en geruisloze klimaatsystemen die behaaglijk zijn met minder warmte-, en koude verlies. Solar is jouw onafhankelijke kennispartner voor jouw complete installatie van verwarming, koel- en ventilatiesystemen, zonne-energie, luchtgordijnen en warmwatervoorziening. Wij zijn graag jouw kennispartner vanaf een advies op maat tot aan de ontwerp-, en realisatiefase.

Neem direct contact op

Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

Lees meer