Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Wij zijn jouw duurzame partner

Please green your business! Ook in de hotel- en leisure-branche is duurzaam ondernemen niet meer weg te denken.

Er is echter nog veel meer te doen voordat je recht hebt op hét internationale milieukeurmerk in de toerisme- en recreatiebranche: de Green Key. Wij willen je daarbij graag helpen.

Green Key behalen of verbeteren?

Als technische groothandel in elektrotechnische producten, sanitair, verwarming en ventilatietechniek helpen we installaties en apparaten niet alleen efficiënter, maar vooral ook duurzamer te maken.

Met een team accountmanagers, dat zich volledig focust op jouw branche, vind je in Solar een leverancier die jouw installaties én business begrijpt. Samen met jou maken we je accommodatie sterker en duurzamer.

Solar adviseert je over de nieuwste technieken

In jouw branche heeft duurzame bedrijfsvoering een steeds grotere invloed op het imago van de hotel- of leisure-organisatie. Hedendaagse hotelgasten verwachten comfort in een duurzame omgeving. Die balans tussen comfort en duurzaamheid is cruciaal. Solar is graag jouw partner in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij adviseren je over de nieuwste technieken en leveren, indien gewenst binnen één uur, de bestelde materialen op jouw locatie!

330.000 artikelen

Solar ondersteunt de hotel- en leisurebranche doeltreffend met het toepassen van de juiste technieken en materialen op het gebied van:

  • Elektra en Connectiviteit
  • Licht
  • Sanitair
  • Verwarming en Ventilatie

Direct contact opnemen

Telefoon 088 765 2760

Email specialsales@solarnederland.nl

Adres Toermalijnstraat 7 1812 RL Alkmaar