Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Veiligheid

Wij bieden jouw gasten de veiligheid die zij verdienen

Elektra & Connectiviteit

Solar is onafhankelijk professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen. Door kennis en techniek slim te koppelen aan elektrotechnische ‘pandbesturing’ oplossingen halen we het beste rendement uit jouw bedrijfspand en maken het beheer van jouw locatie een stuk overzichtelijker, veiliger en efficiënter.

Licht

Noodverlichting vormt een integraal onderdeel van het branddetectie systeem en de ontruiming. Steeds vaker wordt verlichting ook gekoppeld aan het bewakingssysteem. Het schrikt ongewenste pandbezoekers af en geeft hun identiteit sneller bloot. Slimme sensor gestuurde verlichting draagt binnen publieke ruimtes ook bij aan een veilig gevoel. Het gaat hierbij niet enkel om de aanwezigheid van verlichting, maar ook om de intensiteit en de lichtkleur. De reguliere verlichting is bovendien eenvoudig te koppelen aan het ontruimingssysteem en de daarbij behorende noodverlichting. Solar gaat bij de bepaling van vluchtroutes en het ontwerp van de noodverlichtingsinstallatie verder dan de wetgeving formuleert. We houden sterk rekening met de specifieke kenmerken van het gebouw, het design en de aard van de gebruikers. Zo ontstaat een optimaal en veilig resultaat.

Security & Branddetectie

Het voorkomen en signaleren van zaken als inbraak, wateroverlast, gasvorming of brand in jouw bedrijf, is essentieel voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen en de veiligheid van jouw werknemers en gasten. Calamiteiten zijn te voorkomen met de juiste installatie. Solar heeft een deskundig team van buiten- en binnendienstmedewerkers die je adviseren op het gebied van CCTV, inbraakbeveiliging, branddetectie, ontruiming en toegangscontrole. Solar is onder andere een NCP erkend branddetectie- en ontruimingsbedrijf, erkend programma van eisen (PVE) opsteller en VEBON lid. We kennen de laatste toepassingen uit de markt en hebben deze op voorraad. We voeren een compleet assortiment op het gebied van functiebehoud en veiligheidsvraagstukken en zorgen voor de beste maatwerkoplossing. Ter begeleiding bieden we de juiste opleiding voor jouw medewerkers, verzorgen demo-opstellingen en assisteren bij de inbedrijfstelling.

Sanitair

Je biedt jouw gasten graag een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Een schone, behaaglijke en toegankelijke ruimte waarin iedereen zich welkom voelt sluit hierbij aan. Er zijn veel slimme oplossingen die jouw toiletgroep en badkamer hygiënisch, antibacterieel en duurzaam houden. De waarde van ergonomie ervaar je pas bij een ongemak. De juiste zithoogte, antislip, anti-condens, geurafzuiging, prettige verlichting en gebruiksgemak, Solar creëert graag maatwerk dat iedereen past.

Verwarming & Ventilatie

Bij een wisselende bezetting ontbreekt het nogal eens aan voldoende frisse lucht door gebrekkige ventilatie. Ventilatie is niet alleen nodig om de noodzakelijke zuurstof aan te voeren, maar ook om uitgeademde lucht, ziektekiemen, allergieën, geurtjes, fijnstof, vocht, micro-organismen en schadelijke chemische stoffen af te voeren. Bij onvoldoende ventilatie kunnen deze stoffen zich ophopen en gezondheidsklachten veroorzaken. Solar draagt graag bij aan een prettig, fris en gezond binnenklimaat. Vanaf de vakkundige ontwikkeling tot aan de realisatie en accurate nazorg/levering. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten gezond opstaan en jouw medewerkers fit en alert blijven.

Neem direct contact op

Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

Lees meer