Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Een langdurige samenwerking

Aibel en Solar

 

 

 

 

 

 

 

 

Aibel is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in de olie- en gasindustrie. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van duurzame energie en heeft circa 5.000 betrokken medewerkers op land en offshore. Aibel heeft vestigingen in Stavanger, Haugesund, Bergen, Kristiansund, Stjørdal, Harstad, Hammerfest, Thailand, Singapore en Denemarken.

Solar Norway heeft een raamovereenkomst gesloten met Aibel voor inkoop en dienstverlening. De totstandkoming van de raamovereenkomst is een belangrijke bijdrage aan toekomstige waardecreatie. Door een gemeenschappelijk doel van continue verbetering in lijn met onze nieuwe strategie als sourcing- en servicebedrijf, bouwen we nu een nauwere en meer langdurige samenwerking op met de nadruk op transactiekosten, standaardisatie en gegevensuitwisseling.

In het kader van het project Ivar Aasen in de Noordzee hebben wij een serviceovereenkomst afgesloten met Aibel. Wij leveren de goederen waar de klant het nodig heeft door één 20" container praktisch in te richten volgens materiaallijsten.

Wij vullen de container op basis van Aibels favorietenlijst in de Solar Webshop. In de praktijk werkt het zo dat Aibel goederen uit box 1 gebruikt en wanneer deze leeg is, de goederen worden bijgevuld, parallel aan de consumptie van goederen in box 2. Zo weet de klant zeker dat het materiaal dat hij nodig heeft altijd beschikbaar is.

 

 

 

 

    

     

     

Solar Special Labeling

Solar Special Labeling maakt uw dagelijks leven gemakkelijker! Solar Special Labeling biedt je de mogelijkheid om de artikelen te voorzien van een label volgens jouw wensen en specificaties.

Neem contact op

Neem contact op

Werk met ons samen, krijg toegang tot brede technische expertise en word een leider in uw markt.

Professionele ondersteuning