Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Schneider Electric

Automatisering

Het brede aanbod van Schneider Electric biedt u de beste producten en oplossingen voor alle industriële sectoren. Van motorbesturing tot bedienen en signaleren, van sensoren en voedingen tot de beste machineveiligheid. Met Schneider Electric bent u klaar voor de volgende stap in industriële automatisering, met cloud-connectiviteit en IIoT, voor zowel eenvoudige machines als complexe systemen.

Bekijk het gehele assortiment
TeSys

Motorstarters, contactoren en beveiligingscomponenten

Ontdek de reeks motorstarters, (omkeer-)contactoren en beveiligingscomponenten van TeSys, gemaakt om uw apparatuur te beschermen en de beste prestaties te garanderen. Uw machines worden beschermd tegen (thermische) overbelasting, overstroom of andere fouten. De modulaire beveiligingsoplossingen zijn eenvoudig in uw systemen en machines toe te passen.

Naar TeSys
Harmony

Drukknoppen, schakelaars, signaallampen, joysticks,

Als wereldleider op het gebied van drukknoppen, schakelaars en signaallampen is Harmony de maatstaf voor effectiviteit van de machine-operator. De robuuste Harmony-serie zorgt voor een eenvoudige bediening van machines en productielijnen.

Naar Harmony
Altistart

Frequentieregelaars en softstarters

De frequentieregelaars van Altivar en softstarters van Altistart zorgen voor de beste motorbesturing door de snelheid op een veilige en nauwkeurige manier te regelen. Het assortiment bestaat uit veelzijdige producten voor het elektrisch aansturen van zowel compacte als geavanceerde machines. 

Naar Altistart
OsiSense

Sensoren en RFID-systemen

Ontdek de opties voor industriële sensoren, detectoren en connectoren. Het toonaangevende Telemecanique Sensors biedt een breed scala aan sensoren waaronder druksensoren, bewegingssensoren, aanwezigheidssensoren, cloud connected sensoren en eindschakelaars. Preventa omvat diverse beveiligingsdetectoren voor optimale machineveiligheid.

Naar OsiSense
Modicon

Voedingen en transformatoren

De nieuwe generatie universele voedingen en transformatoren omvat een groot aantal nieuwe functies en biedt nog meer inventieve services door middel van functiemodules. De modulaire voedingen zijn ontworpen voor eenvoudige machines en toepassingen, en worden vooral gewaardeerd om hun compacte bouwvorm en brede inzetbaarheid.

Naar Modicon
Preventa

Machineveiligheid

De veiligheidsmodules van Preventa bieden de beste machineveiligheid in alle industriële sectoren. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijker dan ooit tevoren. Het is van belang om maximale efficiëntie en productiviteit te garanderen, en daarnaast het imago van het merk te beschermen. Meer dan ooit hebt u slimme oplossingen nodig die de beste veiligheid garanderen.

Naar Preventa