Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Comfort

Water en energiebesparing is een vanzelfsprekendheid

Elektra & Connectiviteit

Wij zijn dé complete leverancier van ventilatie-, verwarming- en pv- systemen welke voorbereid zijn om met elkaar te communiceren en te koppelen op jouw gebouwbeheersysteem, zodat controle en beheer eenvoudig uitgevoerd kan worden. Onze Technische Services afdeling voorziet je van kundig advies!

Licht

Door het sterk gedaalde energieverbruik, de minimale afgifte van warmte, onderhoudsvriendelijkheid en de lange levensduur zijn leds vaak de best renderende investering. De keuze voor het juiste armatuur en lichtbron hangt echter sterk af van de situatie en het gebruik. Het optimale rendement wordt vaak bereikt door de juiste mix aan techniek en hardware. Onze Technische Product Specialisten helpen je graag bij met het maken van een rendementsberekening en de beste lichtopbrengst voor iedere activiteit.

Sanitair

Sanitair dat tegen een stootje kan en intensief gebruik wordt, maar er ook best strak uit mag zien! Dankzij een intensief partnership met vooraanstaande fabrikanten kennen wij de do’s en don’ts als het draait om slim en duurzaam sanitair binnen het onderwijs. Water-, en energiebesparing is een vanzelfsprekendheid. Belangrijk vinden wij het terugdringen van de facilitaire inspanningen. Van een in de wand geïntegreerde toiletrolcontainer tot kalkwerende materiaalafwerkingen, wij zorgen er voor dat jouw sanitaire voorzieningen schoon, prettig en langdurig (mee)werken. Onze ervaring binnen high traffic omgevingen en partnerships binnen de installatiesector dragen hier aan bij.

Verwarming & Ventilatie

Goed onderwijs kan niet zonder een gezond binnenklimaat waarin scholieren en studenten hun talenten kunnen ontplooien. De juiste balans tussen lichtintensiteit, luchtvochtigheid, klimaat en CO2 in scholen verbetert de leerprestaties en de vitaliteit van studenten, scholieren en de medewerkers. Investeren in een gezond binnenklimaat is dus investeren in een goed leerklimaat. Met de juiste installatie kun je de klimaat activiteit zonegericht inregelen. Hiermee investeert je in de optimalisatie van de energieprestatie van jouw vastgoed. Wij informeren je over slimme integrale klimaatoplossingen die zonwering, verlichting, koude en warmte afgiftes efficiënt koppelt en eenvoudig bedienbaar houdt. Zo werken we samen aan een betere en gezondere toekomst.

Neem direct contact op

Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

Lees meer