Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Veiligheid

Veiligheid garanderen is een must

Elektra & Connectiviteit

Wij zijn een onafhankelijke professional op het gebied van proces-automatisering, smart building solutions (domotica), en elektronische en installatietechnische producten en systemen. Door kennis en techniek slim te koppelen aan elektrotechnische ‘pandbesturing’ oplossingen halen we het beste rendement uit jouw bedrijfspand en maken het beheer van jouw locatie een stuk overzichtelijker, veiliger en efficiënter.

Licht

De doorbraak van de led-technologie is na de gloeilamp de grootste evolutie op het gebied van verlichtingstechniek in jaren. Wij spelen hierin een prominente rol. Wij toetsen de laatste ontwikkelingen in de markt en selecteren op veiligheid, kwaliteit en consistentie in lichtkleur en opbrengst. Hierdoor worden ontwerpers, installateurs en gebruikers in staat gesteld om de beste lichtopties te ervaren en te benutten. Wij beperken ons niet tot de initiële aankoopprijs: ook de intelligente lichtsturing, de levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid en de operationele kosten tellen mee. Met onze productkennis, gamma aan energiezuinige productoplossingen en sectorspecifieke ervaring zijn wij de partner om je op weg te helpen bij het maken van een groene, kostenbesparende en duurzame keuze zonder aan lichtkwaliteit in te boeten.

Beveiliging & Branddetectie

Het voorkomen en signaleren van zaken als inbraak, wateroverlast, gasvorming of brand in jouw bedrijf, is essentieel voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen en de veiligheid van jouw werknemers en gasten. Calamiteiten zijn te voorkomen met de juiste installatie. Wij hebben een deskundig team van buiten- en binnendienstmedewerkers die je adviseren op het gebied van CCTV, inbraakbeveiliging, branddetectie, ontruiming en toegangscontrole. Wij zijn onder andere een NCP erkend branddetectie- en ontruimingsbedrijf, erkend programma van eisen (PVE) opsteller en VEBON lid. We kennen de laatste toepassingen uit de markt en hebben deze op voorraad. We voeren een compleet assortiment op het gebied van functiebehoud en veiligheidsvraagstukken en zorgen voor de beste maatwerkoplossing. Ter begeleiding bieden we de juiste opleiding voor jouw medewerkers, verzorgen demo-opstellingen en assisteren bij de inbedrijfstelling

Neem direct contact op

Technische Services

Wij hebben de oplossing in huis om je technisch bij te staan

Lees meer