Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Alles voor de inrichting van hotel en vakantiepark

Hotel en leisure

Eén partner voor alle denkbare materialen om je hotel of vakantiepark mee in te richten. Dat klinkt goed, toch? We zorgen voor een efficiënte aanlevering en kunnen je ondersteunen bij dagelijks onderhoud en projecten. Heb je andere - technische - vraagstukken? Laat ons meedenken; daar zijn we goed in. 

Adviesgesprek aanvragen

Technische groothandel en partner voor je vakantiepark of hotel

Het goed inrichten van je hotelkamers of de vakantiehuizen op je vakantiepark  betaalt zich uit in tevreden gasten. En tevreden gasten keren terug. Kies uit ons ruime aanbod sanitair en verlichting en ga voor onze kwaliteitsmerken. Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor verwarming? Oplaadstations voor elektrische auto's? Of heb je vooral behoefte aan technisch advies? Solar is van alle markten thuis.

Neem contact op

Veiligheid

Noodverlichting, branddetectie en een gezond binnenklimaat door de juiste ventilatie. Een greep uit de oplossingen en producten die wij je kunnen bieden om jouw hotel of leisure faciliteit veiliger en efficiënter te maken. We houden rekening met de kenmerken van het gebouw, het design en de aard van de gebruikers.
Lees meer

Duurzaam hotelmanagement

Verduurzaming zichtbaar maken voor gasten is belangrijk. Wij ondersteunen met het toepassen van de juiste technieken en het behalen van een duurzaamheidscertificaat zoals BREEAM-NL, ISO 14001, Green Globe, Green Key en EU Ecolabel.
Verder lezen

Sfeer en comfort

Een smaakvolle inrichting, perfect onderhoud en een goed klimaat zijn in een hotel pure noodzaak. Je bestelt bij ons de juiste producten voor het dagelijks onderhoud. We kunnen je ook helpen met adviezen over verlichting, elektra en connectivity.
Ik wil meer informatie
Solar gaat verder en treedt op als adviesbureau Maxine Verhagen - Eigenaar Citadel Hotel

Referenties en klantcases

Lees meer over projecten die door Solar zijn opgeleverd samen met partners in hotel en leisure. 

Meer lezen
Catalano

Exclusief keramiek

Italiaans design en generaties vakmanschap: met Catalano kies je voor een keramiek merk dat staat als een huis. Met diverse stijlen die bij iedere inrichting passen en een uitzonderlijke kwaliteit wordt iedere hotelbadkamer een klasse extra.
Lees meer over Catalano
Steinberg

Duitse kwaliteitskranen

Een kraan van Steinberg is het equivalent van uitstekende kwaliteit. Steinberg investeert in degelijke techniek en strakke designs en dat zie je terug in de producten.
Lees meer over Steinberg
Blue Label

Deens design met een twist

Een badkamer of toilet volledig inrichten in stijl, zonder in te leveren op kwaliteit? Dat kan met Blue Label. Alle kranen en douchesystemen zijn verkrijgbaar in zes trendkleuren, net als de bijpassende badkameraccessoires.
Lees meer over Blue Label