Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Advies en de juiste producten

Duurzaam ondernemen in hotel en leisure

In een hotel, sportschool, vakantiepark of binnenspeeltuin zijn er veel uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. Hoe regel je het binnenklimaat zo energiezuinig mogelijk? Kunnen we water besparen? En hoe zit het met led-verlichting? Bij Solar hebben we experts in huis die je graag helpen met de juiste adviezen en producten.

Lees meer

Advies op maat voor iedere fase

Of je nu betrokken bent bij de bouw van een nieuw hotel of vakantiepark, of het onderhoud verzorgt voor een keten van fitnesszaken: duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in gebouwbeheer. De keuzes die je maakt voor producten of installaties hebben stuk voor stuk invloed op het water- en energieverbruik, en daarmee op de kosten. 

Het totaalplaatje overzien is niet eenvoudig. De juiste producten vinden en correct toepassen kan een ware puzzel zijn. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Bestel je graag al je benodigdheden bij één vaste partner? Misschien wil je wel een duurzaamheidscertficaat behalen? Wij zijn Solar en we zijn er voor je.

Contact opnemen

E-mobility laadstations op de parking

Opgeladen je gasten of bezoekers weer naar huis laten vertrekken: dat levert een grote bijdrage aan de gastvrijheid. Het slim inrichten van de infrastructuur om op te laden kan een uitdaging zijn. Welk type laadstation is op welke plek van de parkeerplaats nodig? 

We adviseren je graag over de juiste producten én de manier om de parkeerplaats in te delen. Zo zorg jij dat je gasten of bezoekers steeds weer tevreden vertrekken én terugkeren. 

Bekijk laadstations

Ontdek producten om duurzaamheid mee te vergroten

Klimaat en energie

Bekijk hier zonnepanelen, warmtepompen, laadstations en nog veel meer.
Naar webshop

Verlichting

Led verlichting is duurzaam én mooi. Een perfecte oplossing voor hotels, zorginstellingen en scholen.
Naar webshop

Sanitair

Sanitair met de mooiste designs en de beste kwaliteit. Sanitair dat eenvoudig is schoon te maken en lang mee gaat: duurzaamheid ten top.
Naar webshop
Ondersteuning bij Green Key certificering

Green Key certificering

Het internationale milieukeurmerk in de toerisme- en recreatiebranch is de Green Key. Wij kunnen je helpen bij het behalen van het certificaat. Met een team dat je business kent en een productaanbod dat alle facetten van Green Key afdekt, is je certificering in samenwerking met Solar dichterbij dan je denkt.

Bel mij terug