Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Woningbouw

Wij denken niet alleen in producten maar juist ook in oplossingen

Van advies tot technische ondersteuning

Kennis en slim advies garandeert een toekomstgerichte en op maat gemaakte oplossing voor ieder vraagstuk binnen de woningbouw. Voor jou als installateur is woningbouw een specialisme. Wij kunnen je met onze ervaring ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en denken mee met bewezen innovatieve oplossingen.

Vergroot de efficiency van je facilitaire bedrijfsvoering

Wij volgen de ontwikkeling binnen de woningbouw op de voet en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor corporaties. Daar hoort een efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering bij. Wij bieden je producten en diensten die bijdragen op de vergroting van efficiency van de facilitaire bedrijfsvoering.

330.000 artikelen

Wij bieden een breed assortiment van 330.000 technische producten op het gebied van elektro- en ventilatietechniek, verwarming en sanitair.

Bekijk ons assortiment

Solar Plus

Het Solar Plus assortiment omvat producten van de beste merken tegen een scherpe prijs. De meest gebruikte materialen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Meer weten over Solar plus

Webshop

Snel en gemakkelijk toegang tot ons gehele assortiment. Ga direct naar onze webshop en bestel precies wat je nodig hebt.

Login of registreer

Stekerbaar Installeren

Nooit meer kabels knippen op de bouw maar snel en duurzaam monteren. En met minder afval en een reductie van de faalkosten. Solar helpt je bij uitdagingen!

Lees meer
Chiel Siemers

Chiel Siemers met Solar nóg duurzamer

De nieuwbouw van 72 duurzame appartementen in Assen op het terrein van de oude brandweerkazerne wordt het grootste gasloze complex in de regio. Op advies van Solar paste Siemers voor het eerst een snel te monteren, kostenbesparend ventilatiesysteem toe. “Duurzaam bouwen vraagt om oplossingsgericht meedenken met de opdrachtgever”, zegt de naamgever van de installateur uit Ter Apel. “Wij hebben daar de kennis en ervaring voor in huis. En om die reden zijn we ook zo blij met de samenwerking met Solar: geen passieve groothandel die wacht op orders maar een bedrijf dat actief met ons meedenkt.”

Lees meer
Tabak Installatietechniek

Tabak Installatietechniek en Solar Koplopers in duurzame oplossingen

In Musselkanaal en Nieuw-Buinen realiseert Woningcorporatie Lefier 27 Nul-Op-de-Meter woningen. Bouwonderneming Gebroeders Benus is de bouwkundig aannemer en de technische installaties worden uitgevoerd door Tabak Installatietechniek. In de driehoek Lefier - Benus - Tabak is Solar leverancier én adviseur. Naast onder andere de elektrotechnische materialen komt de gespecialiseerde hardware die nodig is voor het duurzaam en veilig verzamelen van meetdata via Solar.

Lees meer
Van den Hoff - NOM Helmond

Spreekuur warmtepomp voorkomt teleurstellingen

“Zodra ’s avonds ‘van gas los’ op het nieuws is en warmtepompen worden behandeld, staat bij ons de telefoon de volgende dag roodgloeiend. Of ze morgen ook zo’n pomp kunnen hebben. Meestal leidt zo’n belletje tot niets. Maar één op de tien woningen is geschikt voor een hybride warmtepomp en één op de vijftien voor een all-electric. We werken tegenwoordig met een intakeformulier en spreekuur. Het aantal niet-uitvoerbare aanvragen neemt daardoor af, terwijl de slagingskans toeneemt. De onwetendheid bij de consument is groot en dat geldt helaas ook vaak voor de installateur.”

Lees meer

Logistieke diensten

logistiek

Bespaar tot wel 30% met onze logistieke maatwerkoplossingen

  • Wekelijkse levering op een vaste tijd en plaats
  • Defect of missend onderdeel? Wij leveren binnen een uur op locatie
  • Met een levering voor 7.00 uur begint je werkdag zonder oponthoud
Lees meer

Voorraad-beheer

voorraadbeheer

We bieden oplossingen voor het efficiënt beheren en verwerken van voorraad

  • We beheren jouw voorraad en verwerken die in de mate die jij wilt
  • Op locatie of door middel van VMI en VMOI
  • Met het optimaliseren van je toeleveringsketen helpen we jouw totale kosten terug te dringen
Lees meer

Technische Services

support

Technische problemen oplossen door even te bellen met onze experts

  • Technische experts die je bijstaan op het gebied van verlichting en brandmeldinstallaties
  • Advisering over duurzame installaties
  • Kennis op het gebied van wet- en regelgeving
Lees meer