Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Chiel Siemers met Solar nóg duurzamer

Duurzaam installeren

Duurzaam installeren vraagt kennis van onder meer energiezuinige warmtesystemen, het opwekken van energie en ventilatie. CS Installatietechniek uit Ter Apel heeft die kennis in huis en is zo overtuigd van z’n kunnen dat het bedrijf zelfs z’n naam heeft veranderd in Chiel Siemers de Duurzame Installateur. Maar ook specialisten leren nog dagelijks: op advies van Solar paste Siemers voor 72 duurzame, gasloze appartementen in Assen voor het eerst een snel te monteren, kostenbesparend ventilatiesysteem toe.

We hebben Siemers optimaal kunnen helpen met een snel te monteren, kostenbesparend ventilatiesysteem. Martin Wijk -Account manager Solar

Wat zijn de voordelen van Chiel Siemers en andere deelnemende partijen om met Solar te werken?

- Solar heeft de juiste technische kennis en kunde in huis.
- De mensen van Solar denken graag met je mee.
- Noviteiten worden tijdig geïntroduceerd en geïmplementeerd.
- De driehoek met fabrikant en leverancier werkt vloeiend.
- Kennis vergroten met Solar School.

Solar

Siemers tot slot over de soepele driehoek van de samenwerking tussen installateur, fabrikant en Solar: “Snel, gemakkelijk en duurzaam zijn de kenmerken van onze samenwerking tijdens de bouw. Ik zit sinds m’n zestiende in het vak en kom al vanaf die tijd bij Solar. Ik weet niet anders. Ik ben nu 34 en werk juist vanwege de service, het programma en het advies al zo lang prettig samen.”