Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

SOLAR_gifbanner_test_01_ImageOptim.gif

Maak jij bij ons het verschil als magazijnmedewerker?

In ons moderne magazijn in Alkmaar maken we gebruik van de nieuwste technologieën en investeren we volop in automatisering. Werken in het magazijn bij Solar Nederland is werken in een hecht en sociaal team met een goede, informele werksfeer.

Bij ons is elke dag anders. Er is ruimte voor initiatief en we denken graag mee in welke functie het beste bij jou past. Samen maken we jouw carrière uniek. Wil jij ook volop mogelijkheden binnen onze afdeling logistiek?

Solliciteer nu!

Waarom werken bij Solar?

Ontwikkeling

Door te leren kom je verder in je vak én beweeg je mee met de markt. Bij Solar krijg je ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien.

Team

Fijne collega's in een informele werksfeer. Bij ons kunt zijn wie je bent. Bij Solar voel je je welkom.

Vrijheid

Je komt in een open werkomgeving met volop ruimte voor initiatief die het beste in jou naar boven haalt, en waar jij het verschil maakt. 

 

Duurzaam

Green together: je werkt voor een duurzame werkgever die het verschil maakt in de energietransitie.

Over Solar

Solar Nederland is een ambitieuze sourcing en services onderneming. Op het gebied van elektrotechniek, ventilatietechniek, verwarming en sanitair zijn we dé kennispartner voor onze klanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten, diensten, digitale oplossingen en zakelijke mogelijkheden die de productiviteit van onze klanten verbeteren. Met ons ruime aanbod van 450.000 technische producten leveren we de juiste producten op tijd, precies waar, wanneer en hoe de klant deze nodig heeft. Zo maken wij hét verschil voor onze klanten.

Lees meer over Solar
/globalassets/nl/career/solar-solar-wervingscampagne---01.png

Bijdragen aan de energietransitie

Werken bij Solar is werken aan duurzaamheid en de energietransitie. We investeren in mensen, in nieuwe technologieën en in het verbeteren van processen. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien naar internationale functies. We zijn serieus over ons werk en houden van lachen. Iedereen is welkom. Hier kan iedereen zichzelf zijn. En ook al zijn we allemaal zo verschillend, één ding hebben we gemeen. Bij Solar dragen we allemaal bij aan de energietransitie.

 

Maak kennis met je toekomstige collega's

Indoor Accountmanager

Anthon de Pruyssenaere

Maak kennis met onze collega Anthon de Pruyssenaere, Indoor Accountmanager bij Solar in Alkmaar.
Lees meer
Productmanager

Laurent van Dijk

Maak kennis met onze collega Laurent van Dijk, Productmanager Tools, Fastening & Consumables (TFC) bij Solar in Alkmaar.
Lees meer
Monteur Paneelbouw

Rianne van Beek

Maak kennis met onze collega Rianne, Monteur en Teamleider bij Eltechna, een dochteronderneming van Solar Nederland B.V., in Amersfoort.
Lees meer

Vervolg je carrière bij ons

Bij ons maak jij het verschil

Onze vacatures

Onze werkgebieden

commercieel

Sales met een missie

Wil jij het verschil maken door de zakelijke belangen van onze klanten volledig te begrijpen en duurzame oplossingen te bieden die hen helpen bij het optimaliseren van hun business? Sluit je aan bij Solar en draag bij aan onze missie. Een missie waarbij we samen het verschil kunnen maken.

Management

Management bij Solar

In een veranderende markt meegaan met de ontwikkelingen en tegelijkertijd gaan voor het beste resultaat. Daar staan we voor bij Solar. Dit doen we door de huidige trends te monitoren en door te vertalen naar een duurzame bedrijfsvoering. Dit in combinatie met het blijven vergroten van onze kennis. Alleen zo behalen we het beste resultaat.

Operations

Operations bij Solar

Dagelijks toegevoegde waarde bieden door de klant te voorzien van advies op maat. Daar staan wij voor bij Operations. Een grote uitdaging, want het verhogen van de productiviteit kan alleen als je de juiste artikelen en hoeveelheden op de juiste plaats en tijd tot je beschikking hebt. Bij Operations maak je hét verschil.

Techniek

Techniek bij Solar

De veranderingen in de techniek zijn van grote invloed op onze manier van werken. Bij Solar staat innovatie voorop. We streven naar verbetering van de bedrijfsvoering van onze klanten met oog op verduurzaming. Werken bij Solar betekent dan ook werken voor een duurzame werkgever die een bijdrage levert aan de energietransitie. Samen maken we het verschil.