Fastbox in het weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 17.00uur. We staan maandag weer voor je klaar.

{{cart.Info.Name}}

-

Werken met een team van 3.000 vastbesloten medewerkers?

Hier vind je onze openstaande vacatures en maak je kennis met de waarden die wij hanteren. Krijg een gevoel van hoe het is om te werken bij Solar en kijk of wij een perfecte match zijn.

Groei met Solar

Beschikbare vacatures

Vind alle open posities binnen Solar Nederland en Solar Group. We zijn altijd op zoek naar ambitieuze mensen die het gevoel hebben dat ze bij kunnen dragen aan het lopende succes van Solar.

Bekijk onze vacatures

Open sollicitaties

Geen vacature? Geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega's om ons team te versterken.

 

Open sollicitatie

Carrière Alert

Meld je aan voor onze Carrière Alert-service en ontvang een e-mail wanneer relevante vacatures op onze website worden geplaatst.

 

Carrière Alert
commercieel

Sales met een missie

De zakelijke belangen van onze klanten volledig begrijpen en oplossingen leveren die hen helpen bij het optimaliseren van hun business. Dat is onze missie.

bekijk onze vlog
Techniek

Techniek bij Solar

De verandering in de techniek heeft onze manier van werken de laatste jaren behoorlijk veranderd. De ontwikkelingen in deze markt zorgen ervoor dat we continu bezig zijn met de dag van morgen. Zeker bij Solar. Een technische groothandel in transitie.

bekijk onze vlog
Supply Chain

Supply Chain bij Solar

Dagelijks toegevoegde waarde bieden door de klant te voorzien van advies op maat. Het verhogen van de productiviteit kan alleen als je de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid tot je beschikking hebt. Een optimale supply chain service is hierbij heel belangrijk.

bekijk onze vlog
Management

Management bij Solar

In een veranderende markt voor het beste resultaat gaan. Daar staan we voor. En dit proces bewaken we dan ook continu. Dit doen we door de huidige trends en ontwikkelingen continu te monitoren en dit vervolgens door te vertalen naar onze bedrijfsvoering.

bekijk onze vlog

Onze waarden

We durven te innoveren en het initiatief te nemen. We zijn volhardend en gaan een opbouwende, open dialoog aan tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. We dagen elkaar uit om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. We staan open voor verandering en moedigen elkaar aan om verantwoord te handelen.

We bouwen aan een bedrijfscultuur die is gebaseerd op ondernemingsgeest en ambitie. We erkennen dat een positieve houding, empathie en respect betere collega's van ons maakt. We creëren een aantrekkelijke werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele groei. We vinden vertrouwen en individualiteit belangrijk.

We delen ideeën, kennis en ervaringen, omdat we samen sterker zijn. Dankzij teamwerk kunnen we onze vaardigheden optimaal inzetten en we doen extra moeite om onze doelen te bereiken en onze manier van werken te verbeteren. We hebben plezier in ons werk en we vieren onze successen met elkaar.