Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

COMMERCIEEL

Sales met een missie

De zakelijke belangen van onze klanten volledig begrijpen en oplossingen leveren die hen helpen bij het optimaliseren van hun business. Dat is onze missie.

Bij Solar geloven we dat we straks in een wereld leven waar digitalisering tot een hogere productiviteit leidt, waar we door energie-efficiënte oplossingen klimaatverandering tegengaan en waar innovatie mogelijk wordt door verantwoorde inkoop. Om ervoor te zorgen dat we deze toekomst ook echt kunnen realiseren, zijn onze salesspecialisten dagelijks bezig met het bedenken van oplossingen om onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun business.

Uitbreiding op een logische manier

De mogelijkheden binnen de elektrotechniek, verwarming & sanitair en ventilatietechniek worden steeds groter. Daarom kijken wij altijd naar nieuwe samenwerkingsverbanden, verkoopmogelijkheden en productservices. Met welke oplossingen kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun productie? En welke nieuwe klantgroepen kunnen wij aanboren om de missie van Solar te realiseren?

Wil jij werken in een markt waar jij het beste uit jezelf en het beste uit een product kunt halen?

En wil jij werken in een markt waar sales verder gaat dan verkoop? Verbreed samen met ons de mogelijkheden van elektrotechniek, verwarming & sanitair en ventilatietechniek. Maak kennis met onze commerciële functies en sluit je vandaag nog aan bij Solar.

Diversiteit is bij ons heel belangrijk, geen een dag is hetzelfde. Dat maakt het verkoopvak juist zo aantrekkelijk! Accountmanager

Open sollicitatie

Geen vacature? Geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega's om ons team te versterken.

open sollicitatie

Pas jij in ons team?

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of er een commerciële uitdaging bij zit voor jou.

Bekijk onze vacatures