Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

MANAGEMENT

Management bij Solar

In een veranderende markt voor het beste resultaat gaan. Daar staan we voor. En dit proces bewaken we dan ook continu. Dit doen we door de huidige trends en ontwikkelingen continu te monitoren en dit vervolgens door te vertalen naar onze bedrijfsvoering.

Marktontwikkeling

De huidige markt ontwikkelt zich in rap tempo. Om continu voorop te blijven lopen in deze veranderende markt, vertalen we ontwikkelingen door naar kansen. Wij zijn bij Solar altijd gedreven om te verbeteren. Het inspireren, begeleiden en ontwikkelen van onze medewerkers om het beste uit hen te halen is dan ook iets dat we graag doen.

 

Om de klant optimaal te kunnen bedienen, is het van belang dat innovatief en klantgericht denken voorop staat. Hier maakt het management van Solar zich continu hard voor. Alleen op deze manier kunnen wij het beste assortiment aanbieden en de beste service leveren. We worden dagelijks uitgedaagd om beter en efficiënter te werken en het aandeel van Solar verder te vergroten. Samen bepalen we de koers van Solar.

 

Klanten verrassen met de kennis die we in huis hebben op het gebied van elektrotechniek, verwarming & sanitair en ventilatietechniek. Bekijk onze interessante en uitdagende managementfuncties en sluit je vandaag nog aan bij Solar.

Ik vind Solar een mooi bedrijf, waar je als manager de ruimte krijgt om te ondernemen. Sales Manager

Open sollicitatie

Geen vacature? Geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega's om ons team te versterken.

open sollicitatie

Pas jij in ons team?

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of er een commerciële uitdaging bij zit voor jou.

Bekijk onze vacatures