Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken (met de recruiter en/of de leidinggevende) die wij doorgaans binnen een maand doorlopen. Een (digitaal) assessment maakt standaard onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren  
Je solliciteert op een openstaande vacature door op de sollicitatie button te klikken. Na het doorsturen van jouw cv en een korte motivatie ontvang je een automatische bevestiging dat jouw sollicitatie goed is ontvangen. 

Onze recruiter neemt jouw sollicitatie in behandeling en reageert binnen 7 dagen. 

Eerste gesprek
Het eerste gesprek met onze recruiter is een kennismakingsgesprek, waarin wordt gekeken of de wederzijdse wensen en verwachtingen zoveel mogelijk overeenkomen. Indien dat positief wordt bevonden, wordt de procedure voortgezet. 

(Digitaal) assessment
Ter voorbereiding op het tweede gesprek met de leidinggevende en onze recruiter, verzoeken wij je een digitaal assessment te maken. Dit assessment bestaat uit een kort capaciteitenonderzoek en een persoonlijkheidsvragenlijst. De uitslag van dit assessment maakt onderdeel uit van het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Het tweede gesprek zal worden gepland met jouw toekomstig leidinggevende en onze recruiter. In dit gesprek staat een kennismaking met de leidinggevende centraal, waarin je de mogelijkheid hebt om meer te weten te komen over de functie en de organisatie. Onze recruiter bespreekt de resultaten van het assessment en stelt aanvullende vragen. Als dat nog niet eerder in het proces is gedaan, zal in dit stadium referenties worden opgevraagd.

Derde gesprek
Dit is het laatste gesprek in onze sollicitatieprocedure. In dit gesprek maak je kennis met de eindverantwoordelijke van de business unit. Is dit gesprek voor beide partijen positief? Dan volgt binnen enkele dagen een aanbod.