Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken (met HR en/of de leidinggevende) die wij doorgaans binnen een maand doorlopen. Enkele digitale vragenlijsten maken standaard onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
Je solliciteert op een openstaande vacature door op de sollicitatie button te klikken. Na het doorsturen van jouw cv en een korte motivatie ontvang je een automatische bevestiging dat jouw sollicitatie goed is ontvangen.

Een van onze HR Business Partners neemt jouw sollicitatie in behandeling en informeert je binnen 7 dagen over een eventueel vervolg.

Digitale vragenlijsten
Wanneer we in jouw cv voldoende aanknopingspunten zien om de procedure met je in te gaan, word je allereerst uitgenodigd een aantal digitale vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten bestaan uit een kort capaciteitenonderzoek en een persoonlijkheidsvragenlijst. De uitslagen hiervan worden besproken in het eerste gesprek.

Eerste gesprek
Het eerste gesprek is met een HR Business Partner en is bedoeld als kennismakingsgesprek. Naast de bespreking van de uitkomsten van de digitale vragenlijsten, wordt tevens gekeken of de wederzijdse wensen en verwachtingen zoveel mogelijk overeenkomen. Indien beide kanten dat als positief ervaren, wordt de procedure voortgezet.

Tweede gesprek
Het tweede gesprek zal worden gepland met jouw toekomstig leidinggevende. In dit gesprek staat een kennismaking met de leidinggevende centraal, waarin je de mogelijkheid hebt om meer te weten te komen over de functie en de organisatie.

Derde gesprek
Eventueel volgt er nog een derde gesprek, waarin je kennismaakt met de eindverantwoordelijke van de business unit. Is dit gesprek voor beide partijen positief? Dan volgt binnen enkele dagen per mail een aanbieding. Zijn we het daarover eens, dan sturen we je ten slotte, eveneens digitaal, je arbeidsovereenkomst.