Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

SUPPLY CHAIN

Supply Chain Management bij Solar

Dagelijks toegevoegde waarde bieden door de klant te voorzien van advies op maat. Het verhogen van de productiviteit kan alleen als je de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid tot je beschikking hebt. Een optimale supply chain service is hierbij heel belangrijk.

Het bieden van toegevoegde waarde

Bij Solar kijken we altijd naar nieuwe samenwerkingsverbanden, transportmogelijkheden en naar andere mogelijkheden om de klant te ontzorgen. Alleen op deze manier kan supply chain een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van een organisatie. Een optimale supply chain zorgt namelijk voor efficiëntie en tevreden klanten.

 

Supply chain services

Met onze supply chain services kunnen we de verantwoordelijkheid voor een deel van de goederenstroom uit handen nemen. Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale klantgerichte installatieboxen, slim transport en een efficiënt klantvoorraadbeheer. Door het beheer van de planning en controle van de activiteiten van de klant, zorgen we ervoor dat het juiste product wordt geleverd in de juiste hoeveelheid, aan de juiste klant en voor de beste prijs.

 

Om deze processen zo optimaal mogelijk te houden, blijven we ze continu optimaliseren. Zo blijven we onze kennis vergroten. En blijf jij je als supply chain professional continu ontwikkelen. Verbreed samen met ons de mogelijkheden van elektrotechniek, verwarming & sanitair en ventilatietechniek. Maak kennis met onze functies op het gebied van Supply Chain en sluit je vandaag nog aan bij Solar.

Vakspecialisten die voor het beste resultaat gaan. Elke dag opnieuw.

Open sollicitatie

Geen vacature? Geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega's om ons team te versterken.

open sollicitatie

Pas jij in ons team?

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of er een commerciële uitdaging bij zit voor jou.

Bekijk onze vacatures