Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

TECHNIEK

Techniek bij Solar

De verandering in de techniek heeft onze manier van werken de laatste jaren behoorlijk veranderd. De ontwikkelingen in deze markt zorgen ervoor dat we continu bezig zijn met de dag van morgen. Zeker bij Solar. Een technische groothandel in transitie.

Ontwikkelingen

Als technisch specialist bij Solar blijf je continu je kennis vergroten. Met de kennis van nu werken onze specialisten iedere dag aan nog betere technische systemen en oplossingen voor onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat we altijd voorop blijven lopen als technische groothandel in transitie. En zo blijf jij jezelf als technisch specialist continu uitdagen.

 

Samen voor het beste resultaat

Oplossingen leveren die de klant helpt bij het verbeteren van zijn of haar business. Als technisch specialist bij Solar draag jij hieraan bij. Zo zijn onze specialisten ieder gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Of het nu gaat om duurzame energie, brandveiligheid of om industriële automatisering, onze specialisten weten er raad mee. Het oplossen van complexe storingen, het onderhouden van installaties of het geven van de beste technische service is een voorbeeld uit hun dagelijkse bezigheden.

 

Samen voor het beste resultaat gaan en de klant elke dag opnieuw verrassen met de technische kennis die we in huis hebben. Net dat stapje extra zetten om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daar staat Techniek bij Solar voor. Maak kennis met onze technische vacatures en sluit je vandaag nog aan bij Solar.

Ik vind het heel interessant om klanten te ondersteunen door hen van de beste technische adviezen te voorzien. Technisch Sales Engineer

Open sollicitatie

Geen vacature? Geen zorgen! Stuur ons een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega's om ons team te versterken.

open sollicitatie

Pas jij in ons team?

Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of er een commerciële uitdaging bij zit voor jou.

Bekijk onze vacatures