Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Sparen voor cadeaubonnen van Coolblue

Spaaractie Remeha

Kiezen jouw klanten voor de vertrouwde warmte met een cv-ketel? Is duurzaam verwarmen met een warmtepomp de beste keus? Of willen ze een hybride oplossing met slimme opties? Kies voor de comfortoplossingen van Remeha en doe mee aan de spaaractie. Nu exclusief bij Solar.

Koop direct en spaar mee
Hybride warmtepomp Elga Ace

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Deze pomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt dit voor verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Dat levert een besparing op tot wel 25% op de energierekening. Koop nu een hybride warmtepomp Elga Ace van Remeha – inclusief een complete binnen- en buitenunitset – en je ontvangt een tegoed t.w.v. € 70.

Bestel Elga Ace
Cv-ketel voor combinatie met hybride warmtepomp / zonneboiler Tzerra Ace Special Edition

Met de Tzerra Ace maak je eenvoudig een duurzaam systeem. Deze hybride combiketel van Remeha is nu exclusief verkrijgbaar bij Solar als Special Edition met gratis inlaatcombinatie en een gaskogelkraan. Compact en betrouwbaar. Kwalitatief zeer hoogwaardig en met eSmart Inside voor slimme bediening en veiligheid op afstand. Bij aankoop van een Special Edition CW4 cv-ketel ontvang je een tegoed t.w.v. € 50. Koop je een Special Edition CW5, dan is het tegoed € 60.

Koop Special Edition
Cv-ketel voor combinatie met hybride warmtepomp / zonneboiler Avanta Ace

De Remeha Avanta Ace is een energiezuinige cv-ketel, die altijd zorgt voor comfort en ruim voldoende warm water. Ideaal voor kleinere tot iets grotere huishoudens. Eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een hybride warmtepomp. Bij aankoop van een Avanta Ace cv-ketel CW4 ontvang je een tegoed t.w.v. € 40. Bestel je een cv-ketel uit de Avanta Ace-serie CW5, dan spaar je voor een tegoed t.w.v. € 50.

Koop in webshop
Cv-ketel voor combinatie met hybride warmtepomp / zonneboiler Calenta Ace

Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De Calenta Ace is ook te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Dé cv-ketel dus voor de toekomst! Bij aankoop van een Calenta Ace cv-ketel CW4 ontvang je een tegoed t.w.v. € 40. Bestel je een cv-ketel uit de Calenta Ace-serie CW5, dan spaar je voor een tegoed t.w.v. € 50.

Direct naar webshop
Cv-ketel voor combinatie met hybride warmtepomp / zonneboiler Tzerra Ace

De Tzerra Ace is compact en een echte kanjer. Een betrouwbare combiketel voor verwarming en warm water, die leverbaar is in 3 comfortklassen. Energiezuinig en koppelbaar aan bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler. Klaar voor de toekomst! Bij aankoop van een Tzerra Ace cv-ketel CW4 ontvang je een tegoed t.w.v. € 40. Bestel je een cv-ketel uit de Tzerra Ace -serie CW5, dan spaar je voor een tegoed t.w.v. € 50.

Bezoek de webshop

Hoe werkt de spaaractie?

Duurzaam doen we samen. Koop in de actieperiode van 1 september t/m 31 oktober 2021 een of meerdere van de Remeha-verwarmingsproducten via Solar en spaar mee. Per actieproduct spaar je automatisch voor een tegoed.

Je ontvangt van ons regelmatig een tussenstand en aan het einde van de looptijd een overzicht van het totaal gespaarde tegoed. Dit tegoed ontvang je van ons in de vorm van Coolblue-cadeaubonnen. Bekijk ook de actievoorwaarden voor deelname. 

Tadaaaaa, een cadeausje van Solar en Remeha voor jou!

Ja, ik spaar mee

Actievoorwaarden

Wil je meedoen aan deze spaaractie van Remeha en Solar? Lees hiervoor de actievoorwaarden goed door. Zo weet je zeker of je in aanmerking komt. Succes met de verkoop en start met sparen voor cadeaubonnen van Coolblue. Alvast veel (shop)plezier!

Bekijk de actievoorwaarden

Koop Remeha en spaar mee!

Bekijk hier de actieproducten met energiezuinige cv-ketels en hybride warmtepompen van Remeha in de Solar-webshop. Maak je keuze en je spaart automatisch mee voor deze actie. Zo zitten straks jouw klanten er ook duurzaam verwarmd bij!

Bestel in de Solar-webshop