Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

COVID-19 (Corona) virus Impact en maatregelen

update 1 2020    ·    16 maart, 2020

Door de snelle ontwikkelingen rondom het COVID-19 (Corona) virus in Europa willen wij je een update geven hoe wij binnen Solar Nederland alles in het werk stellen om jouw business maximaal door te laten gaan. Hierbij staat de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers uiteraard voorop.
 
Monitoren Leverbetrouwbaarheid
Sinds januari hebben wij met leveranciers intensieve contacten opgestart rondom de uitbraak van het COVID-19 virus (“Corona-virus”) en overleg gehad over de verwachte impact op de toelevering van de producten aan Solar Nederland. Met die informatie hebben we tot nu toe de leverbetrouwbaarheid van de producten naar jou als klant van Solar Nederland op het normale niveau kunnen houden. We hebben gerelateerde vragen tot nu toe op individuele basis beantwoord.
 
Dagelijks monitoren wij, via onze leveranciers, wat de impact is op ons gehele assortiment. In het geval van een verwachte impact op leverbetrouwbaarheid en levertijden zullen we direct communiceren naar jou.
 
Service Centers open -  klantbezoeken kunnen in principe doorgaan
Daarnaast staan we voor de volksgezondheid en de gezondheid van onze mensen en willen we ons gezamenlijke steentje bijdragen aan het beteugelen van verdere uitbraak. Daarom hebben we het volgende medegedeeld aan de werknemers van Solar Group en volgen we bovenal de richtlijnen vanuit het RIVM:

 • Solar Nederland personeel zal in de komende periode geen (inter-)nationale vakbeurzen bezoeken en zakenreizen doen. Specifieke aanvragen bekijken we per discipline.
 • Solar Nederland personeel is gevraagd maximaal thuis te werken.
 • Chauffeurs zullen het fysieke contact met andere mensen beperken en afstand houden. De vracht wordt wel gelost.
 • Onze Service Centers blijven gewoon open, waardoor je jouw spullen gewoon kunt blijven afhalen. We hebben wel extra maatregelen genomen:
  • Betaling gaat bij voorkeur per pin of op factuur
  • We schudden geen handen
  • We houden gepaste afstand van elkaar: 1,5 meter
 • Klantbezoeken kunnen in principe doorgaan, mits:
  • Je als klant akkoord gaat
  • Het een afspraak betreft met maximaal 2 personen
  • En zowel klant als Solar medewerker voldoen aan richtlijnen van RIVM.

Mocht je verder vragen of opmerkingen hebben, vernemen wij dat graag van je zodat we samen kunnen zoeken naar de juiste oplossing.

Wij wensen je veel succes en sterkte toe in deze bijzondere periode en hopen elkaar zo snel mogelijk weer gezond te kunnen ontmoeten.

VNO-NCW

Kijk voor meer informatie ook op de website VNO-NCW (informatie voor ondernemers)

Lees meer

FME

Meld- & informatiepunt coronavirus (richtlijnen werkgeversorganisatie FME)

Lees meer