Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Leverbetrouwbaarheid op peil, wel strengere maatregelen

update 2 2020    ·    25 maart, 2020

Dank je wel voor je medewerking met en vertrouwen in Solar tijdens deze bijzondere periode. Wij kunnen met trots mededelen dat wij onze leverbetrouwbaarheid gewoon op niveau hebben gehouden met in achtneming van de vorige week aangekondigde maatregelen. Want business is belangrijk, maar de gezondheid van jou als klant, onze leveranciers en onze eigen medewerkers staat ten alle tijden voorop.

Monitoren Leverbetrouwbaarheid
Ook met de verscherpte maatregelen vanuit de overheid en het RIVM, zoals op 23 maart jl. aangekondigd, kan Solar Nederland de leverbetrouwbaarheid op het normale niveau houden. Zoals vorige week al aangegeven, hebben wij sinds januari met leveranciers intensieve contacten opgestart rondom de uitbraak van het COVID-19 virus (“Corona-virus”) en overleg gehad over de verwachte impact op de toelevering van de producten aan Solar Nederland. Met die informatie houden we tot nu toe de leverbetrouwbaarheid op het normale niveau.

Dagelijks monitoren wij, via onze leveranciers, wat de impact is op ons gehele assortiment. In het geval van een verwachte impact op leverbetrouwbaarheid en levertijden zullen we direct communiceren naar jou. 

Service Centers blijven open – wel aangescherpte regels
De volksgezondheid en de gezondheid van onze mensen staan zoals gezegd voorop en willen we ons gezamenlijke steentje bijdragen aan het beteugelen van verdere uitbraak. Daarom hebben wij de volgende aangescherpte regels medegedeeld aan de werknemers van Solar Group en volgen we bovenal de richtlijnen vanuit het RIVM: 

Solar Nederland personeel is gevraagd maximaal thuis te werken.

Onze Service Centers blijven open, waardoor je jouw spullen gewoon kunt blijven afhalen.

Extra maatregelen Service Centers: 
- Slechts 1 persoon per klant naar binnen;

- Per medewerker slechts 1 klant binnen;

- Overige klanten dienen buiten te wachten tot er weer een medewerker vrij is;

- Houd minimaal 1,5 meter afstand tussen personen;

- Betaling gaat bij voorkeur per pin of op factuur

- We schudden geen handen

- Chauffeurs zullen het fysieke contact met andere mensen beperken en afstand houden. De vracht wordt wel gelost.

Kijk voor meer informatie ook op de website van het VNO-NCW (informatie voor ondernemers) en FME (richtlijnen werkgeversorganisatie FME).

Mocht je verder vragen of opmerkingen hebben, vernemen wij dat graag van je zodat we samen kunnen zoeken naar de juiste oplossing.

Wij gaan hier samen sterker uitkomen. Stronger Together.