Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

eaton

Eaton's productaanbod in de machinebouw

Met behulp van betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame energiebeheer technologieën biedt Eaton een volledige machinebouw productaanbod. Bekijk de interactieve PDF.


Download PDF

Product Highlights

Motoren Starten & Beveiligen PKZ/DIL

Ontdek Eaton’s bekende PKZ (elektronische) motorbeveiligingen en DIL magneetschakelaars voor het efficiënt, veilig en intelligent starten en beveiligen van motoren.

webshop
Bedienen & Signaleren RMQ

Ontwerp je machine interface met Eaton’s moderne en intelligente RMQ bedienings- en signaleringselementen voor een strak design. Alle elementen hebben hoge beschermingsgraden en zijn tevens geschikt voor IoT.

webshop
Nokkenschakelaars & Lastscheiders T&P

Eaton’s robuuste en compacte T-nokkenschakelaars en P-lastscheiders zijn verkrijgbaar tot 315 A in 4 montagevarianten, en zijn geschikt voor wereldwijd gebruik.

webshop

Ons productaanbod in de machinebouw

Ontdek ons volledige machinebouw productaanbod met behulp van deze interactieve PDF, waarin ons volledige aanbod wordt uitgelicht met behulp van interactieve links naar de online productlocaties voor meer productinformatie, alle modellen en specificaties.

Download de PDF

We make what matters work.

Ontdek Eaton

Nog geen klant van Solar? Meld je aan.

Solar biedt een breed assortiment aan technische producten waaronder op het gebied van machinebouw. Ben je nog geen klant maar wil je eenvoudig toegang tot de webshop, meld je dan hier aan als klant en bekijk direct het brede assortiment van Eaton.