Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

ENERGIETRANSITIE

Ontdek slimme en energiebesparende oplossingen

Als installateur ben je altijd op zoek naar slimme oplossingen voor je klanten om energie en kosten te besparen. Uiteraard houd je daarbij rekening met comfort en veiligheid in en om de woning.

Solar biedt een ruime selectie duurzame producten en tijdbesparende diensten. En via praktijkgerichte trainingen van Solar Opleidingen helpen wij jou in de ontwikkeling van je technische kennis en vaardigheden. Zo zet ook jij de volgende stap op weg naar een duurzame toekomst!

WOONKAMER EN SLAAPKAMER

Comfort in elke kamer en zuinig met energie

Wil je besparen op energie, zorgen voor een gezond binnenklimaat én sfeer creëren? Met een goede ventilatie, elektrisch en lage temperatuurverwarming, en ledverlichting maak je elke ruimte in de woning duurzaam.
Naar de webshop
BAD EN KEUKEN

Lager waterverbruik met de juiste toepassingen

Minder water gebruiken betekent minder energie verbruiken om het water te verwarmen. Dat is goed voor het milieu en de elektriciteitsrekening. Een goed ventilatiesysteem draagt daarnaast bij aan extra comfort.
Naar de webshop
BUITENSHUIS

Buiten duurzaam verlichten en laden

Kies voor een mooi, modern en tijdloos design voor het verlichten van een tuin, pad, parkeerplaats of andere locatie die goed licht vereist. En denk ook aan laadpalen voor elektrische auto’s.
Naar de webshop
GANG

Sensoren zorgen voor comfortabel wonen

Met sensoren voor verlichting, veiligheid en toegang kun je voor aangepaste routines zorgen en dat maakt het leven net wat makkelijker. Zo gaat je energiegebruik omlaag en dat zorgt voor een lagere elektriciteitsrekening.
Naar de webshop
DAK

Een toekomstgerichte energie-oplossing voor de woning

Een langetermijninvestering in onderhoudsvrije zonnepanelen is de oplossing om mee te gaan in de energietransitie, niet alleen apparatuur in huis, ook de elektrische auto kan opgeladen worden.
Naar de webshop
KELDER EN TECHNISCHE RUIMTE

Warmtepompen en geïsoleerde leidingen voor een lager energieverbruik

Gasketels behoren binnenkort tot het verleden. De overheid wil dat je vanaf 2026 een cv-ketel vervangt door een hybride warmtepomp. Een mooie tussenoptie als volledig gasvrij verwarmen nog een stap te ver is, waarmee je nu al flink bespaart.
Naar de webshop

Slimme oplossingen om efficiënt en duurzaam te werken

Kitting en labeling

Efficiënt geleverd en op maat verpakt

Snel aan de slag? Laat ons jouw bestellingen precies zo inpakken, etiketteren en afleveren zoals jij en waar je het wilt. Niet alleen heel handig, het scheelt tijd. En je bespaart! Wij helpen je graag slim op weg.
Lees meer
Snelle bezorging

Levering met Fastbox

Groen en efficiënt. Dat is Fastbox, de snelle bezorgdienst van Solar. Jij blijft lekker aan het werk en wij leveren jouw bestelling milieuvriendelijk in één uur bij je op locatie af.
Lees meer
Kanban

Magazijnoplossing

Verminder de voorraad, verhoog de leveringszekerheid en verminder het aantal bestellingen met een Smart Supply | Kanban- oplossing van Solar.
Lees meer

Solar Opleidingen helpt je op weg naar verduurzaming

Warmtepompen adviseren, ontwerpen en installeren

In deze eendaagse training leer je hoe je tot het advies en ontwerp van de juiste warmtepomp voor je klant komt. Dit is een merkonafhankelijk training, zodat de leerstof toepasbaar is op vrijwel alle merken warmtepompen. Speciaal gemaakt voor de startende warmtepomp installateur.
Boek je cursus

Laadpalen adviseren, ontwerpen en installeren

In deze klassikale training over laadpalen, nemen we je mee in het traject van behoeften analyse tot ontwerp en installatie van laadpalen.
Boek je cursus

Zonnepanelen adviseren, ontwerpen en installeren

In deze eendaagse training leg je een uitstekende basis om goed beslagen ten ijs te komen als het gaat om advies, ontwerp en installatie van zonnepanelen. Deze training is vooral geschikt voor installateurs die zich richten op de installatie van zonnepanelen op bestaande en nieuwbouw woningen.
Boek je cursus