Fastbox na 16.45uur op werkdagen en in weekend

De Solar Fastbox service is alleen beschikbaar op werkdagen tot 16.45uur.

{{cart.Info.Name}}

Je kan de winkelwagen verwijderen of opslaan

Partnerschap maakt het verschil

Klimaat en energie

Ontdek alles wat je nodig hebt om de groeiende markt van klimaat en hernieuwbare energie te betreden.

We werken samen met jou om de juiste oplossingen te vinden en bieden deskundig advies over ventilatie, warmtepompen, klimaatvriendelijke oplossingen, koel- en verwarmingssystemen, EV-laders en zonnepanelen.

Wij zijn jouw partner wanneer je begeleiding nodig hebt en met Solar Opleidingen helpen we om jouw vaardigheden te verbeteren.

Of ga direct naar onze producten
/contentassets/ca39475b2f1a41d1bbaa35f1f2db638c/customer-quote-climate-energy_nl.jpg

Vertrouwen opent nieuwe kansen

Elektricien Ove Hansen stond voor een nieuwe uitdaging met een DGNB Gold gecertificeerd bouwproject. DGNB geeft een objectieve beschrijving en beoordeling van de duurzaamheid van gebouwen. Ove wist niet precies wat dat inhield, maar hij vertrouwde erop dat Solar hem kon helpen om de opdracht tot een goed einde te brengen.

"Samen met Solar heb ik ontdekt dat de eisen eigenlijk gemakkelijker te vervullen waren dan ik had verwacht. Na dit project heb ik het vertrouwen om in de toekomst soortgelijke duurzame bouwprojecten aan te nemen", aldus Ove Hansen. 

Bezoek onze pagina's voor meer informatie

EV-laadpalen

Of je nu een laadpaal nodig hebt voor privé- of commercieel gebruik, wij helpen je met het realiseren van de juiste oplossing.
Bekijk pagina

Hybride warmtepompen

Met een hybride warmtepomp van Viessmann verwarm je een woning en als het buiten uitzonderlijk koud is, springt een CV-ketel bij als het nodig is.
Bekijk pagina

Zonnepanelen

Wij zijn jouw partner in complete PV-systemen van projectbegeleiding, calculatie tot het aanvragen van subsidie.
Bekijk pagina

Ventilatie

Wij houden ons bezig met alle aspecten van ventilatie, zowel mechanisch als natuurlijk. Wij helpen met berekeningen, ontwerp en technische ondersteuning.
Lees meer
Solar Opleidingen

Krijg een voorsprong op de concurrentie

Bij Solar Opleidingen zijn wij expert op het gebied van techniek. Ook op het gebied van Klimaat & Energie met opleidingen gericht op het adviseren, installeren en onderhouden en warmtepompen, EV-laders en zonnepanelen. Solar Opleidingen helpt je op weg naar verduurzaming.
Lees meer
Energiebesparingsplicht

Steek energie in je energiebesparingsplicht!

Solar denkt met je mee hoe je de erkende energiebesparingsmaatregelen toepast binnen jouw bedrijf. Het uitvoeren van een energiescan geeft helderheid over de huidige situatie en de stappen die je wellicht moet ondernemen om te voldoen aan je besparingsplicht.
Lees meer

Solar Zero

Door te kiezen voor producten uit het Solar Zero assortiment ben je verzekerd van de beste productdocumentatie, een EcoVadis gecertificeerde leverancier en een hoge beschikbaarheid.

/globalassets/shared/climate-and-energy/ventilation_man_installer_1000x500.jpg

Ventilatie

Goede ventilatie is essentieel. Bij Solar Climate & Energy kunnen we je onder andere helpen met:

- Natuurlijke tot mechanische ventilatie,
- Het inventariseren van de behoeften, eventueel door een inspectie van het project op locatie,
- Projectplanning van oplossing en keuze van componenten,
- Algemene technische ondersteuning bij oplossingen en productkeuze
- Berekening van het huidige en toekomstige energieverbruik

Wat betekent duurzaamheid voor Solar?

Wij willen een aanjager zijn in de energietransitie. En wij willen onze klanten helpen door het implementeren van energie-optimaliserende oplossingen. We hebben ook de ambities verhoogd met betrekking tot onze eigen bedrijfsvoering, waarbij we continu werken aan het verlagen van onze CO2 uitstoot.

EcoVadis gouden certificering

Solar Nederland is door EcoVadis goud gecertificeerd en behoort daarmee tot de top 5% van leveranciers die door het beoordelingsbedrijf zijn beoordeeld.
 
EcoVadis is 's werelds grootste en meest vertrouwde leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen. Zij hebben meer dan 75.000 bedrijven uit meer dan 200 bedrijfstakken beoordeeld.

EcoVadis 2023 Gold logo

Lees meer over EcoVadis op hun website