Magazines

Solar Installatie Update uitgave december 2018

De klant kiest steeds meer voor gebruikersgemak en comfort, het liefst gecombineerd met een mooi design. Voor jou als installateur een prachtkans om vakmanschap te combineren met de technieken en producten van vandaag. In dit magazine schenken we aandacht aan een aantal nieuwe producten en technieken die zo’n type installatie vergemakkelijken.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave oktober 2018

In deze najaarseditie staat het thema 'duurzaamheid' centraal. Naast alle berichtgeving in de media over het versnellen van de energietransitie en alle vragen die dit oproept, krijgen we vanuit de markt steeds meer de vraag om mee te denken in het aanbieden van energie-oplossingen.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave oktober 2018

Deze editie van Solar Installatie Update behandelt het thema 'veiligheid' in de breedste zin van het woord. Wat komt er bijvoorbeeld kijken bij een (brand)veilige installatie? Het blijkt nog niet eenvoudig te zijn om als ZZP-er of ook grotere onderneming, een totaaloplossing te bieden op het gebied van veiligheid. Solar kan bedrijven hier perfect mee helpen.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave juni 2018

In deze editie staat het thema 'duurzaamheid' wederom centraal. Naast alle berichtgevingen in de media over het versnellen van de energietransitie en alle vragen die dit oproept, krijgen we vanuit de markt steeds meer de vraag om mee te denken in het aanbieden van Nul Op de Meter oplossingen.

Bekijk het magazine
Solar Business Update uitgave september 2017

Onze klant Brunekreef Techniek informeert je waarom Solar Nachtlevering hen nog flexibeler maakt. Ook in deze editie weer veel innovaties van onze leveranciers en een terugblik op onze zomeractiviteiten. Bekijk ook nog even de huidige acties, als de Fastbox Wasweken en de Familie Actie en je bent weer helemaal bij!

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave december 2017

In de tweede editie van de Solar Industrie Update staan veel productinnovaties van een aantal van onze core fabrikanten, gecombineerd met praktische klantcases en nieuwsfeiten, waarbij Solar haar toegevoegde waarde in jouw keten voor elektrotechnische materialen en gerelateerde sourcing en services opnieuw wil aantonen.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave maart 2018

Met de lente voor de deur, staat in deze editie van de Installatie Update het thema duurzaamheid centraal. Bedrijven en particulieren kiezen vanuit milieu- en kostenoverweging steeds vaker voor duurzaamheid. Dat moet ook wel, want de wet- en regelgeving worden steeds strenger. Maar ook met ontwikkelingen als ‘van gas los’ is de installatiebranche momenteel volop in het nieuws.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave april 2018

In deze voorjaarseditie van het Solar Industrie Magazine staat het thema veiligheid centraal. Veiligheid is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen bedrijven en ook daarbuiten. Bekijk de innovatieve productinformatie van onze partners op het gebied van veiligheid en een overzicht van onze services!

Bekijk hier het magazine
Solar Business update uitgave maart 2017

Een glossy magazine met redactionele items, noviteiten, leveranciers acties en acties die wij persoonlijk bieden. Naast een breed aanbod van onze services en diensten geven we je ook nieuws over de ontwikkelingen in de diverse markten waar wij actief in zijn.

Bekijk het magazine
Solar School opleidingsgids 2017

Trainingen, cursussen en opleidingen zijn services die we aanbieden via Solar School. Met deze opleidingsgids geven we je een overzicht van ons uitgebreide aanbod aan trainingen.

Bekijk ons opleidingsaanbod
Solar Business update uitgave juni 2017

In deze editie lees je hoe je nog slimmer kunt bestellen met de Solar Barcode Scanner. Solar verbetert de energiehuishouding bij Snoepproducent Matthijs en Eltechna Paneelbouw verteld over het maatwerk dat zij leveren. Maar deze editie staat ook boordevol noviteiten, leveranciers acties en nieuwe ontwikkelingen in de markten.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave september 2017

Maak kennis met de Solar Industrie update. Het vertrouwde magazine van Solar Industrie in een geheel nieuw jasje! Dit magazine staat boordevol nuttige oplossingen en innovatieve productinformatie van onze partners en geeft ook een overzicht van onze services en leuke klantcases. Veel leesplezier!

Bekijk het magazine