Magazines

Solar Business update uitgave maart 2017

Een glossy magazine met redactionele items, noviteiten, leveranciers acties en acties die wij persoonlijk bieden. Naast een breed aanbod van onze services en diensten geven we je ook nieuws over de ontwikkelingen in de diverse markten waar wij actief in zijn.

Bekijk het magazine
Solar School opleidingsgids 2017

Trainingen, cursussen en opleidingen zijn services die we aanbieden via Solar School. Met deze opleidingsgids geven we je een overzicht van ons uitgebreide aanbod aan trainingen.

Bekijk ons opleidingsaanbod
Solar Business update uitgave juni 2017

In deze editie lees je hoe je nog slimmer kunt bestellen met de Solar Barcode Scanner. Solar verbetert de energiehuishouding bij Snoepproducent Matthijs en Eltechna Paneelbouw verteld over het maatwerk dat zij leveren. Maar deze editie staat ook boordevol noviteiten, leveranciers acties en nieuwe ontwikkelingen in de markten.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave september 2017

Maak kennis met de Solar Industrie update. Het vertrouwde magazine van Solar Industrie in een geheel nieuw jasje! Dit magazine staat boordevol nuttige oplossingen en innovatieve productinformatie van onze partners en geeft ook een overzicht van onze services en leuke klantcases. Veel leesplezier!

Bekijk het magazine
Solar Business Update uitgave september 2017

Onze klant Brunekreef Techniek informeert je waarom Solar Nachtlevering hen nog flexibeler maakt. Ook in deze editie weer veel innovaties van onze leveranciers en een terugblik op onze zomeractiviteiten. Bekijk ook nog even de huidige acties, als de Fastbox Wasweken en de Familie Actie en je bent weer helemaal bij!

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave december 2017

In de tweede editie van de Solar Industrie Update staan veel productinnovaties van een aantal van onze core fabrikanten, gecombineerd met praktische klantcases en nieuwsfeiten, waarbij Solar haar toegevoegde waarde in jouw keten voor elektrotechnische materialen en gerelateerde sourcing en services opnieuw wil aantonen.

Bekijk het magazine