Sluiten Fastbox gewijzigd naar Fastbox Maxi

Vanwege het formaat van de artikelen is het alleen mogelijk deze via Fastbox Maxi te leveren.

Lees meer...
Negeren of Opslaan?

Fastbox center is gesloten

{{cart.Info.Name}}

-

Magazines

Solar Installatie Update uitgave december 2019

De donkere maanden zijn alweer ingetreden. Voor onze markt betekent dit dat het lichtseizoen in volle gang is en er tevens meer vraag is naar (slimme) beveiligingsoplossingen. Beide brengen niet per definitie een standaard installatieproces met zich mee. Onze lichtexperts kunnen hierbij adviseren. Ook op het gebied van (smart) beveiligingssystemen zijn wij een goede partner, of het nu gaat om opleidingen of hulp bij engineering.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave oktober 2019

In deze editie: Functionaliteit, veiligheid en gemak worden steeds vaker geïntegreerd in het design. De slimme producten van Google Nest dragen bij aan comfortabel en veilig wonen . Duurzame installaties: Van Hout installaties zet graag haar tanden in één van de omvangrijkste opdrachten in de regio. En informatie over producten van onze leveranciers met extra aandacht voor de noviteiten van Catalano en Schneider.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave oktober 2019

We zijn volop bezig in de marine & offshore markt. Deze Industrie Update biedt twee interessante klantcases van DCS uit Zwijndrecht en Kreber uit Vlaardingen. De besturingsspecialist en Kreber als autoriteit op het gebied van "prilling" nemen je graag mee in hun processen en samenwerking met Solar.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave mei 2019

In dit magazine delen een aantal van onze installateurs hoe ze in praktijk actief bijdragen aan het realiseren van verschillende klimaat doelstellingen. TU Delft neemt deel aan de Modular Office Renovation, een concept dat van inefficiënte kantoren netto positieve appartementen maakt. Nienke Scheenaart praat ons hierover bij. En we belichten onze rol in transitie waarbij we naast het leveren van materialen, onze klanten ook helpen met advies, meedenkend vermogen en passende opleidingen.

Bekijk het magazine
Solar Industrie Update uitgave april 2019

Denk en Doe Duurzaam staan in dit magazine centraal. We laten zien hoe we als adviespartner optreden om de fiscale voordelen van verduurzaming in verlichting naar onze klanten te brengen en informeren je over onze nieuwe verbeterde webshop. En natuurlijk staat het magazine bomvol informatie van onze leveranciers.

Bekijk het magazine
Solar Installatie Update uitgave maart 2019

De nieuwe Installatie Update is uit! In dit magazine veel aandacht voor duurzame projecten, de introductie van ons nieuwe PV-starterspakket, meer informatie over de nieuwe webshop en app en natuurlijk veel mooie producten van onze leveranciers!

Bekijk het magazine