Acties & Campagnes

Op deze pagina hebben we al onze actuele acties en campagnes voor je gebundeld. Maak direct gebruik van aanbiedingen, productintroducties en uitverkoop van Solar en onze vertrouwde leveranciers.

Maandelijkse aanbiedingen Solar Super Deals

De Solar Super Deals zijn scherpe aanbiedingen van bekende merken en onze eigen Solar Plus assortiment. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 21 juli 2019.

Koop direct
Solar aanbiedingen Solar Super Deals Industrie

Maak tot 22 juli gebruik van speciale super deals gericht op de industriële markt. Samen met onze leveranciers hebben we mooie deals voor je uitgezocht. Daarnaast biedt ons Solar Plus assortiment prijstechnisch zeer aantrekkelijke producten!

Koop direct
Remeha

Gouden Wikkelactie

Exclusief bij Solar kun je tijdens de actieperiode (29 april t/m 31 december 2019) bij aanschaf van een Remeha Tzerra Solar Special Edition ketel je aankoopbedrag terugwinnen.

Naar de actiepagina
Schneider Electric

Schneider Harmony

Creëer de beste bedieningsinterface met de innovatieve producten van Harmony. Het brede Harmony-assortiment is nog verder uitgebreid met een aantal innovatieve producten. Vraag nu een gratis sample aan of bekijk de producten direct in de webshop.

Vraag nu een gratis sample aan
Solar aanbieding Solar Plus LED lichtbronnen

Maak kennis met de vernieuwde Solar Plus LED lichtbronnen. Ter introductie krijg je tot en met 15 juni 2019 stapelkorting bij afname van 50 of 100 stuks. Dit tikt lekker aan!

Stapelkorting
Outlet De laagste aanbiedingen!

De beste aanbiedingen vind je in onze outlet. Wij bieden hier onze merk producten aan tegen de aller scherpste prijzen!

Koop direct
Solar Plus Een complete badkamer met Solar Plus

Een complete badkamer die voldoet aan de kwaliteit- en comfortbehoefte van de klant met een beperkt budget? In deze badkamer wordt gebruik gemaakt van Solar Plus: de beste koop voor je meest gebruikte artikelen die allemaal kwalitatief hoogwaardig zijn.

Koop direct
;