Acties & Campagnes

Op deze pagina hebben we al onze actuele acties en campagnes voor je gebundeld. Maak direct gebruik van aanbiedingen, productintroducties en uitverkoop van Solar en onze vertrouwde leveranciers.

Jubileum Deals

Dit keer kunnen we je verblijden met scherpe jubileum deals van onze jubileum partners en ons eigen Solar Plus assortiment. Deze fantastische aanbiedingen gelden de gehele festivalperiode (september t/m oktober 2019). Doe hier je voordeel mee!

Koop direct
Solar Super Deals

Nieuwe Solar Super Deals voor de maand oktober! Maak gebruik van de scherpe aanbiedingen van onze bekende merken en ons eigen Solar Plus assortiment. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 10 november 2019.

Koop direct
Remeha

Spaar voor Corendon reischeques

Exclusief bij Solar spaar je tijdens de actieperiode (1 september t/m 31 oktober 2019) bij aanschaf van een Remeha cv-ketel (Avanta, Tzerra of Calenta) voor Corendon reischeques. Ook maak je kans op een Formule 1 reis naar Abu Dhabi!

Lees meer en spaar mee!
Honeywell T6 slimme thermostaat: nu nog slimmer

Bij aankoop van een T6 Slimme thermostaat van Honeywell Home een gratis Google Home Mini cadeau. T6-thermostaat met Google Home Mini van € 247,76 voor € 149,- Beschikbaar in wit of zwart

Koop direct
Outlet De laagste aanbiedingen!

De beste aanbiedingen vind je in onze outlet. Wij bieden hier onze merk producten aan tegen de aller scherpste prijzen!

Koop direct
Solar Plus Een complete badkamer met Solar Plus

Een complete badkamer die voldoet aan de kwaliteit- en comfortbehoefte van de klant met een beperkt budget? In deze badkamer wordt gebruik gemaakt van Solar Plus: de beste koop voor je meest gebruikte artikelen die allemaal kwalitatief hoogwaardig zijn.

Koop direct