Acties & Campagnes

Op deze pagina hebben we al onze actuele acties en campagnes voor je gebundeld. Maak direct gebruik van aanbiedingen, productintroducties en uitverkoop van Solar en onze vertrouwde leveranciers.

Maandelijkse aanbiedingen Solar Super Deals

De Solar Super Deals zijn scherpe aanbiedingen van bekende merken en onze eigen Solar Plus assortiment. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 23 juni 2019.

Koop direct
Solar aanbiedingen Solar Super Deals Industrie

Maak tot 22 juli gebruik van speciale super deals gericht op de industriële markt. Samen met onze leveranciers hebben we mooie deals voor je uitgezocht. Daarnaast biedt ons Solar Plus assortiment prijstechnisch zeer aantrekkelijke producten!

Koop direct
Schneider

Schneider Harmony

Creëer de beste bedieningsinterface met de innovatieve producten van Harmony. Het brede Harmony-assortiment is nog verder uitgebreid met een aantal innovatieve producten. Vraag nu een gratis sample aan of bekijk de producten direct in de webshop.

Vraag nu een gratis sample aan
Solar aanbieding Solar Plus LED lichtbronnen

Maak kennis met de vernieuwde Solar Plus LED lichtbronnen. Ter introductie krijg je tot en met 15 juni 2019 stapelkorting bij afname van 50 of 100 stuks. Dit tikt lekker aan!

Stapelkorting
Watts Watts MINIMIXing mengkraan

WATTS MINIMIXing mengkraan, ontworpen om kranen te voorzien van gemengd water dat niet warmer is dan een vooraf ingestelde temperatuur van 38°C. MINIMIXing staat borg voor hoge beveiliging tegen brandwonden en tegen woekering van legionella.

Koop direct
Solar Plus Een complete badkamer met Solar Plus

Een complete badkamer die voldoet aan de kwaliteit- en comfortbehoefte van de klant met een beperkt budget? In deze badkamer wordt gebruik gemaakt van Solar Plus: de beste koop voor je meest gebruikte artikelen die allemaal kwalitatief hoogwaardig zijn.

Koop direct
Vasco Vasco Fanbox Ventilatie

De fanbox is een pakket van Vasco bedoeld voor de renovatiemarkt. De fanbox bestaat uit: •een pakket met ventilatie-unit c400rf LE •een rf schakelaar •4 luchtventielen. Met dit pakket heeft u alles mee om een bestaand ventilatiesysteem te renoveren.

Koop direct
JUNG JUNG draaidimmers – LED is de maatstaf

De draaidimmers van JUNG kennen LED als maatstaf. De standaard draaidimmer LED is dé voordelige stand-alone oplossing en met de universele draaidimmer LED heeft u dé oplossing voor een 2e draaibedienpunt. Beiden nu als Super Deal!

Koop direct
LEGRAND

LEGRAND BTicino deurcommunicatie

BTicino heeft een oplossing voor elke type gebouw. Voor appartementssystemen is er een brede keuze uit binnen- en buitenposten. Voor ééngezinswoningen bestaan er kant-en- klare oplossingen in kitvorm.

Lees meer en koop direct
;