Solar aanwezig op de Amsterdam Security Expo

Beurzen 22 2017    ·    10 oktober, 2017

Van 31 oktober t/m 2 november vindt de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid plaats, de Amsterdam Security Expo. Solar is hier natuurlijk bij aanwezig en wel in hal 12, stand 706.

Wij praten je graag bij over het Cerberus DMS modulair gebouwmanagementsysteem. Hiermee hoeft het beheer van jouw brandveiligheids- en beveiligingssysteem niet ingewikkeld te zijn. Daarnaast infomeren wij je over de SLR1 brandmeld- en ontruimingscentrale, een compact flexibel analoog adresseerbaar brandmeldsysteem.

Ben je al bekend met het Solar digitale logboek? Dit helpt je bij de verplichting om bij iedere brandmeldinstallatie conform de NEN2525 door het branddetectiebedrijf een logboek over te dragen aan de gebruiker. Wij geven je inzicht waarom dit digitale logboek zoveel voordelen biedt t.o.v. een standaard logboek.

En natuurlijk promoten wij onze open trainingen als maatwerkwerktrainingen en opleidingen die wij aanbieden vanuit ons opleidingsinstituut Solar School.  

Bezoek onze stand en laat je inpsireren door onze topics!

amsterdam-security-expo

Amsterdam Security Expo van 31 oktober t/m 2 november is de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux. Hier komen vraag en aanbod van producten, oplossingen en informatie uit het veiligheidsdomein samen.

De huidige verhoogde veiligheidsrisico’s vragen om een andere benadering en invulling van de beurs dan voorheen.

Voor wie is deze beurs interessant?

Amsterdam Security Expo is voor iedereen die zich bezig houdt met het veiliger maken van zijn omgeving: publiek, privaat of zakelijk.

Veiligheid professionals die hun klanten faciliteren met producten en oplossingen
Installateurs, adviseurs

Eindklanten op zoek naar totaaloplossingen.
Facility manager, security manager, inkoper, hoofd technische dienst, manager ICT

Totaaloplossingen die in specifieke sectoren aan de orde komen
Overheid, publiek private terrein; Zorg & Welzijn; Retail en Vitale Infrastructuur

Reserveer een dag en kom naan de beurs
schrijf je hier gratis in